Mardrömsbröllop

Inatt drömde jag att vi gifte oss, en riktig mardröm. Inte för att vi gifte oss utan för hur det blev. Familjerna och vännerna hade fått i uppdrag att planera bröllopet. Och resultatet var inte jätte bra, gästerna var ohövliga och allt blev kaos.
Klänningen satt inte bra, brudbuketten var ful, Anders och hans bestmans gjorde en pinsam entré, pappa skämtade hela tiden under vigseln. Bröllopet var ute och fika bordet var precis utanför och där satt gästerna kvar och släntrade in under vigseln och endel tog kaffe och sprang omkring under vigseln. Ingen lyssnade på prästen eller brydde sej om oss. Till slut gick jag och Anders och bestämde oss för att gifta oss helt själva. Kaos var det... Men jag var lycklig på slutet ändå för vi skulle fixa allt själva och inte ha med dumma gäster.

Hahaha börjar redan få lite planeringsmardrömmar :P

Men men jag har världens underbaraste Fästman som jag Älskar över allt annat <3


Helgen som gick..

Jahopp, idag är det den sista Augusti, imån är det september. Redan? Vart tog sommaren vägen? Hela Augusti har ju varit höst så kanske blir det fint i september om man har tur :P  åtminstonde höst-fint. Men idag är det fint ute, solen skiner iallfall :) Idag står tvättning på listan och städa köket och diska ALL disken som hotar att ta över vårat kök snart. Helst skulle jag fixa lite i stora garderoben med så jag får in julsakerna där. Hmm

Vad hände hela helgen då??
I fredags jobbade jag & sen var vi hos Joellen, åt god mat & tittade på Grown ups. Kul film :)
I lördags jobbade jag oxå och sen tog vi det bara lugnt hemma, tills jag fick för mej att vi skulle möblera om. Sagt och gjort, alla möblerna i vardagsrummet fick ny plats. Tv-bänken och garderoben fick åka ut på blocket så nu hoppas jag det blir sålt.
Sen i söndags åkte vi till Ikea med Joellen. Köpte ny Tv-hylla, en byrå till min kläder och en bokhylla till alla prylar. I söndags kväll skruvade vi med ikea möbler tills klockan elva.
Igår jobbade jag nere i Ronneby, åkte hemifrån kl 06:00 och kom hem 18:00. Sen åkte vi till Rusta och K-rauta och kollade på tapeter. (Vi ska tapetsera om vardagsrummet :) ) Sen hem, lagade pasta carbonara och sen tittade vi på film. Sov nästan till tio idag, så skönt. Men snart måste jag klä på mej och börja dona här hemma.


Nu är kyrkan bokad...

9 Juli 2011 kl. 14:00 :) <3

bara Folkan kvar att boka, men dom svarar ju aldrig.




Sjuk...

Jaha inget jobb idag, blev dålig igår kväll och sovit dåligt inatt. Febrig och har migrän :/ kan det bli roligare eller?? Nä tror inte det. Men måste försöka jobba imån eftersom jag inte har så många jobbdagar denna månaden. Älsklingen är på jobbet så jag får försöka pyssla om mej själv idag. Kanske mysa ner sej i soffan med en bra film och kanske lite chips :)


Hemma spa :)

Varit och storhandlat på Willys så nu finns det gott om mat hemma :) Sen har jag varit på stan en sväng, varit på apoteket och Hm. Men inget kul i det här ruskvädret.

Nu har jag lite hemma-spa för mej själv, hårinpackning och ansiktsmask, kanske lite manikyr oxå. Ska krypa ner i soffan med min Älsklingsbok, bra musik, tända lite ljus och bara mysa :)

När Älsklingen kommer hem ska vi unna oss och äta på Donken och åka till MediaMarkt :)
Men sen får det bli sängen tidigt för imån jobbar jag i Ronneby igen :/ Sen är det jobb fre-lör oxå, men alltid gött med pengar ;)


Tråkväder...

Tråk tråk tråk...detta höst väder är ingen höjdare, sommaren borde inte vara slut riktigt än :( Får plocka fram höstskor och jacka idag tror jag, halsduk oxå kanske, ynka 11grader ute idag.
Vaknade redan vid sju idag, kunde inte somna om så det var bara att stiga upp.
Betalat räkningar, jätte kul verkligen... INTE!! Alla pengar bara ramlar iväg. Tänkte ta mig en dusch, åka och sola och storhandla lite. Sen ska jag ringa kyrkan igen och se om det går att få tag på nån... men dom är inte snabba direkt.


Härlig sommarbild :)

Scrapbooking

Första kortet jag gjort, gjorde detta till Alice när hon fyllde 2 år!



Min första Layout, ska bara skriva i där nere i rutan.


2:a layouten på Gottebebisen :)



3:e layouten, lite flum men det är kul det med :)



4:e layouten, den jag är mest nöjd med. Från kvällen vi blev tillsammans <3




Tårtor!!!

Tack för tipset om Cake Boss!! Han gör ascoola tårtor :)







Men jag tror tårtbekymret är ur världen, vi är ganska säkra på hur vi vill ha den :)

Däremot har vi väldiga problem med inbjudnings korten. Dom som självklart måste vara färdiga först. Vi har grunden klar med papper och färger, men jag vet inte hur jag vill ha dom. Har jätte många ideér, men det ska ju göras minst 50st så för avancerade kan dom ju inte vara. Vi har en jätte fin stämpel som vi vill ha, men samtidigt vill jag ha en bild på Älsklingen och mej istället. Kan verkligen inte bestämma mej!!!!

Mina tattueringar :)

Den första, gjordes hösten efter jag fyllt 18, 2007.


Sitter runt min arm, precis under armbågen så jävligt svår att fota.
Det står "Omnia Vincit Amor" = kärleken övervinner allt






Nr 2. gjordes förra våren, 2009

Det står "SiblingLove" på min vänstra axel och gjordes till mina älskade systrar <3


Nr 3 gjordes i vintras, 2010 av Kim.

Det är vattumanstecknet på min högra höft.
(Är dock inte så blek som på bilden)


"Love the way you lie"

Sitter och ritar lite tattueringsideér och lyssnar på min nya favorit låt "Love the way you lie" med Eminem och Rihanna <3 Är verkligen sugen på att få nålarna satta i huden igen nu :)


Nått sånt här ska pryda min rygg mellan skuldrorna.
Båda jag och Älsklingen ska göra en varsin stjärna på ryggen för våran kärlek till varandra <3
Dock ska vi ha lite olika designer så dom passar oss :)



Sen ska jag göra nått sånt här på min högra höft över vattumans tecknet.
Den ska börja på mitten av ryggen och gå över höften.


Sitter även och kollar runt på lite bostadsrätter och hus. Är så jävla sugen på att flytta, vill kunna göra om som jag vill utan att nån gnäller. Plus att vi känner att vi vill ha mer än 52kvm nu, men uteplats+trädgård är rätt fint som vi har här.  Men det får nog bli efter bröllopet, för nu ska alla pengar gå till det :)



Jaaja snart får det bli att börja storstäda köket, diska, damma allting, kylskåpet ska rensas och städas ur mm.

Tjoo!

Göra lite nytta

Demandet i fredags gick toppen, sålde slut på allt bröd :) Träffade dessutom lite folk: Mirelle & Bette, Pernilla & Evelyn, Eva, Sigrid mm. Var inte hemma förens sex, lagade mat och somnade i soffan vid halv åtta. Jobbade 07:00-11:00 i lördags och sen åkte jag till Svärmor och scrappade. Sen hade vi grillkväll i lammhult <3 Jobbade 07:00-10:30 igår och sen hem till Svärmor igen. Sen lagade jag och Älsklingen mat och tittade på "Blades of Glory" och "Over her dead body" sen blev det sängen.

Nu är Älsklingen min är på jobbet och jag försöker göra nytta, håller på att tvätta och städa, sovrummet är färdigt. Har dammat ALLT där, lister och allt, putsat fönsterna och dammsugit. Har börjat på vardagsrummet, men nu ska jag ta med med Gotte och gå ner till Ica och köpa cigg. Sen får jag vell försöka fortsätt...


Älskar min Anders Solhäll över allt annat <3

Dema

Jaha då har man varit vaken en timme, hunnit äta frulle, duschat, klätt på mej, målat naglarna och nu är jag strax reo att åka. Ska till moheda och dema utanför ica där. Chefen ringde igår och frågade om jag kunde tänka mej att göra det och ja det är ju alltid kul att prova på :) Igår var jag med Svärmor på scrapp-träff och gjorde färdigt min första layout :) Så jävla kul är det, kul att äntligen hittat en hobby :) Ikväll blir det mys kväll med min älskling och sen jobb imån. Sen ska vi nog till Lammhult imån, familjen Berggren-Solhäll-(Karlsson) ska ha grillkväll :D Sen blir det jobb söndag oxå!!

Jaha dax och fixa det sista sen drar jag :)

Bilder & spindel :O

Hittade lite bilder från Karl-oskar jag tänkte lägga upp :D

Mamma & Marie


Joel & Ingela


Ellen & Mamma



När jag städade innan och skakade badrumsmattan trillade en spindel ur den och kröp in under mit fot och sen upp mellan tårna :O PAAAAANIIIIIK!!!!! Är inte särskillt rädd för spindlar men är extrem kittlig mellan tårna och får panik så fort nån närmar sej.. och ett litet jävla äckligt kryp gjorde ju inte saken bättre :@

Här kommer några bilder på lite nya saker vi köpte i ullared och lite annat vi fixat till i sommar :D

Sovrummet






Vardagsrummet


Köket



Komvux & Thailand

Vaknade vid 07.15 av att Ellen ringde och bad om en tjänst. Men tur va de för jag kom på att jag skulle till komvux på första lektionen och att jag hade glömt att ställa klockan xD Så har varit på komvux, snackat en sväng med Vera och nu ska jag diska tänkte jag. Kanske städa färdigt det jag inte blev färdig med igår oxå. Sen vid 4:a ska jag och svärmor åka till Landstoken och köpa lite scrap saker. Ska börja scrappa på allvar nu tänkte jag. Så jävla kul, och alltid bra att ha en hobby när man har en sambo som gärna spelar data.. OFTA ;)

Fick nytt schema från pågen idag, inte jätte mycket, men nån helg och nån mer dag blev det ju iallafall. Det är ju alltid lite pengar iallafall! Sen ska jag börja söka lite fler jobb, som man kan kombinera med detta och komvux tänkte jag. Eftersom komvux bara är 3 lektioner i veckan och jag inte alltid behöver va på dom och Pågen bara är typ halvtid om ens det så hinner jag nog med ett jobb till :D

Vill spara mkt pengar till bröllpet och det som inte går åt kan vi ju alltid ta till Smekmånaden :D Som är tänkt att tillbringas i just en månad i Thailand. En vecka först på nått mysigt hotell med lite lyx och sen vill vi åka omkring och bo på små öar och ha lite äventyr :) Men den blir inte förens framåt jul nästa år så man har ju lite extra tid att spara pengar!!






Fika

Har haft mor och far här på fika och en trevlig pratstund :)
Så därför har jag inte kommit så långt med min städning, så får vell ta ett ryck nu innan jag ska börja med maten till min hårt arbetande Älskling!! Måste bara åka och handla lite föst. Sen blir det nog att åka till Svärmor en runda och mysa lite <3 Sen blir det nog att se en film med mitt hjärtegull innan det är läggdax!!! Imån börjar första lektionen på komvux så nu är sommaren snart slut :/



Bröllopsplanerna börjar ta form :)

Tror jag har lite sömn att ta igen. Sov till kl 09.00 även idag, 11 timmars sömn. Har pecis ätit frukost och nu sitter jag och bröllopsplanerar lite :) Tänkte gå ut med Gotte en sväng men det får vänta för det spöregnar ute :/
Sen tänkte jag ta tag i städningen här hemma oxå och vika tvätten från igår. Lika bra när man ändå är ledig  :) Måste rensa bland alla papper på skrivbordet med :P blä samlar alltid på sej massa skit som man inte vet var man ska göra av.



Hur ska man kunna bestämma färgtema till bröllopet??!!! Från början ville vi har oranget, men sen ändrade vi oss till blått (som vi förövrigt älskar), men när vi väl bestämt tema på bröllopet så insåg vi att rött vore den snyggaste färgen. Vinrött, den färg jag sagt att jag ska ha sen jag var 12 år typ. Men av nån konstigt anledning kan jag inte bestämma mej nu när det väl är dax att bestämma, att jag har vetat exakt vilken färg jag vill ha i 10 år typ gör ingen skillnad.  Ibland undrar jag hur hjärnan funkar?! Men nu är det nog ändå bestämt, Svart, vitt, silver och vinrött :) Alla polletter trillade ner när vi pratade om rött, dukning, brudbuketten, tärnbuketter, tärnklänningar alla saker jag varit osäker på innan :) Så nu är jag nöjd!!! Temat får dock förbli en hemlighet tills inbjudningarna skickas ut!!! ;)








Ledig!!

Jobbat hela helgen och hjälpt Ellen och Joel och flytta. Nu har man dom 2 km bort istället för 4 mil :) I lördags blev det en massa upp-packande av saker. Igår efter jobbet började jag och Ellen måla ena väggen i sovrummet som ska vara fondvägg, efter det åt vi och tittade på film. "Cop Out", bästa filmen på VÄLDIGT länge, så sjukt rolig och verkligen klockren :)



Sen blev det tidigt isäng för idag började Älsklingen på sitt nya jobb!! Hoppas verkligen att han kommer trivas där. Nu känns det som bröllops planerna är lite mera i säkerhet :) hihi



Idag vaknade jag vid nio, skönt med sovmorgon en dag :) Åkte direkt till Ellen och åt frukost med henne, sen satte vi igång att måla tredje lagret. Sen åkte vi hem till mej och slängde i tvätten och sen åkte vi till Komvux där jag hämtade mitt nya schema. Tre lektioner i veckan är rätt chill, men hade inte orkat mera när man jobbar oxå. Sen åkte vi till fiket i Öjaby och fikade och pratade med Gittan lite om Bröllopstårtan :) Tror hon kommer kunna göra en awesome tårta :)

Nu ska jag diska och vänta jag på att tvätten ska bli färdig sen ska jag åka till Ellen igen så ska vi laga middag tills pojkarna kommer hem :)


Våra underbara pojkar <3

Fredagen den 13:e

Kom hem från jobbet redan innan tolv så jag är glad idag :) Anders diskar och jag ska snart ta med mej Gotte och gå till affären och handla . Sen blir det nog inte att göra särskillt mycket idag, mysa lite med Älsklingen och kanske se en film. Vi ska äta ärtsoppa och pannkakor och kanske baka nått gott, typ chockladbollar :)


Blir förbannad på dom i Sävsjö där man ska boka kyrkan, i fyra veckor har dom sagt: "Hon är på semester men kommer tillbaka på måndag." Så fan heller att hon har gjort för dom har sagt likadant nästa måndag. Anders har dessutom lämnat sitt nr och dom har sagt att hon ska ringa upp, men inte då. Idag när Anders ringde hade hon kommit tillbaka från semestern, men hade ledigt just idag :@ Vill dom inte ha några bröllop i sin kyrka eller?? Blir tokig, dom får vell lämna ett mobil nr till henne om hon ändå aldrig är där!!!! Gaaaah

Bullbak :)

När Älsklingen vaknade idag satt vi ute lite i solen och myste, jag med en bok och Anders med datorn :P Sen åkte vi till Barnsjön och badade och solade. Där var det en pytte Golden valp och vi blev jätte sugna, har jag tur kanske det blir en hund till så småningom ;) Sen gjorde vi köttbullar, potatis och brunsås och så blev jag sugen på att göra bullar. Så nu är bullarna färdiga och vi väntar på att Zaid ska komma så ska vi se Farsan. Sen blir det sängen för imån blir det jobb igen!



Älskling vill inte va med på bild xD Söt är han iallafall <3


Och så jag i bullbakstagen :)

<3

20 månader idag med Världens underbaraste Fästman & blivande make :)
Älskar dig mer och mer för varje dag som går, vill aldrig vara utan dig.
Du är mitt allt boboo <3



Shutter Island

Torsdag morgon och jag är uppe trotts att jag är ledig. Men kröp faktiskt till sängs redan vid tio igår, höll på att somna under filmen så jag gav upp och la mej istället. Så jag får vell sätta mej och se färdigt den snart. "Shutter Island" var det, första halvan som jag såg var riktigt bra, så får vell se om slutet oxå funkar. Ellen har gått till jobbet och Anders sover som en stock. (Försöker få honom att vända tillbaka dygnet nu, eftersom han måste börja gå upp tidigt på måndag ;) ) Så undrar vad man ska göra tills han vaknar!? Ska försöka göra lite nytta idag, tänkte diska och städa lite innan det blir bombnedslag här igen. Sen tänkte jag plocka fram mina skolsaker och kika lite. Komvux börjar ju nästa vecka igen, så dax att se var man har böckerna och vad man har kvar. Ska läsa färdigt Natur A och Samhäll A under tiden jag jobbar på Pågen. Men måste ändå ta det lite lugnt idag så migränen och febern håller sej borta hela helgen så jag orkar jobba.

Börjar kurra lite i magen nu, snart dax att äta frulle. Kanske skulle göra brakfrulle till min Älskling idag <3 Sen ska jag göra köttbullar, potatis och brunsås till middag idag. Va så längesen men jag älskar verkligen husmanskost!!!

Sen ska jag och Älskling titta på Farsan, passa på att ha lite ensam-mys när vi kan. När jag inte jobbar eller vi har folk här, det händer inte ofta xD

Sen i helgen flyttar Joellen in till stan så då blir det massa flytthjälpande hela helgen mellan jobbtiderna.
Men det ska bli nice att ha dom här inne :D





Helga Ingrid Maria Berggren blir Helga Ingrid Maria Solhäll den 9 Juli 2011.

Jag har varit Helga Ingrid Maria Berggren i 21 år, 6 månader och 4 dagar, så länge jag kan minnas har det varit jag. 
Samma namn som min mamma, pappa & mina systrar heter. Min familj.
Men nu ska jag bilda ny familj med min underbara John Anders Willy Solhäll och det är klart att jag vill heta samma namn som honom. Även om vi känner oss som ett ändå, så vill vi ha nått som visar att vi hör ihop. Visa varandra och världen att de är vi.  Vilket namn jag än bär är jag ju endå densamma, det är ju inte namnet som är ens identitet.
Jag tänker inte neka till att det känns konstigt och att det kommer ta tid att vänja sej. Jag funderade på dubbel namn först, Helga Berggren Solhäll, men Nää. Helga Solhäll känns bättre, då kommer vi heta samma och våra barn kommer heta samma. (För barn ska vi ha ;) Nån gång efter bröllopet.)
Det är ändå lite tradition att ta sin mans efternamn, känns ganska coolt faktiskt.
Hade han hetat Andersson eller Svensson eller nått hade han fått byta till Berggren, så traditionell är jag inte. Men det finns inte särskillt många som heter Solhäll och dessutom bara hans släkt så de är lite häftigt :)  

Onsdag

Jaha då var det onsdag igen, veckorna rullar på. Helgen var trevlig, men mkt jobb. Var ledig i måndag och tisdags och då var Anders kusiner Inga & Susanne här. I måndags var vi hos Ingela, åt gott och drack lite och igår blev det lite fika, massa prat och lite annat.

Idag har jag varit nere i Ronneby och jobbat. Tritst att köra så långt men men det funkade.
Blev som tur väl ledig imån istället för idag, för jag har migrän och feber :( Men sen blir det jobba fre-sön...

Idag ska jag bara göra ingenting och försöka bli frisk igen, har inte tid att vara sjuk!







Det här lilla Miffot fyller år idag!!!




och jag saknar henne, men imån ska vi umgås :) Yeeeeaaaah

Fredag!!

The Ark igår var Awesome :) Dom är riktigt bra live, Ola var inte still en sekund & dansade sin väldigt egendomliga dans i 1½ timme :) Kom inte isäng förens närmare tolv, så när klockan ringde 05.30 imorse var jag inte den gladaste. Men men kom upp och lyckades ta mej igenom dagen.
Nu har vi varit & handlat lite, köpt kräftor som jag och Joel ska äta :) Å va längesen. Sen blir det kyckling, pommes & bea sås när Ellen slutat jobba. Och sen blir det ner på Karl-oskar dagarna en sväng.
Å så ska vi träffa ZAID!!!!!Som vi har saknat honom :'( <3





Jacob Black ;)

Eclips var verkligen JÄTTE bra!! Jag är helt förälskad i Jacob, han är så jävla snygg. Inte lika snygg som min blivande man, men han kommer definitivt på andra plats ;)
Jobbat mellan 06:00-14:30, jobbigt, men skyndade mej så dagen blev ändå inte så lång. När jag kom hem lagade Älsklingen god mat, köttförsås & mackaroner. Sen tittade vi på OTH & Cristine. Nu har Joellen kommit & snart ska jag, Ellen & Mor kolla på The Ark på stortorget.
Sen ska jag försöka komma i säng tidigt så jag orkar upp och börja innan sex imån sån jag förhoppningsvis slutar runt ett. Sen tänkte vi grilla lite & ner på stan & titta på Rix Fm Festivalen.


mmmmmmmmmhh ;)

SAKNAR...

Slutet på 2009 och 2010 var awsome, men jag saknar det :'/


Kvällen jag och Anders blev ihop :)

Jag & Marwan på fest hos Sara & Johannes


Random fest hos Joellen & en kul bild ;)


Mina favorit pojkar





Girre fyllde 18 :)


Jag fyllde 20 :)

















Vi var i fjällen hela goa gänget :) <3














Wooop Woooooop :)





Första festen i lägenheten


Vi var på Max 20 års fest på sports :D


Vi var på Öland


Usa people var här och vi tillbringade många dagar på Evedal


Vi hälsade på Martin i Falkenberg



Vi var på Liseberg










Vi byggde staket




Nikke fyllde 20






och han fick stripp tårta





Sen fyllde Marwan år oxå :D




Sen firade vi jul oxå








Många bilder, många minnen man saknar.. <3

Liseberg :)

Vi hade extrem tur med vädret igår på Liseberg, varm & lite solglimtar. Åkte massa kul karuseller och Anders vann godis och va jätte glad :D
Jag var däremot inte så glad på hemvägen, körde fel 2 gånger i göteborg, missade avfarten i Borås och fick köra över jönköping=omväg, sen missade jag avfarten i jkpg som jag ALLTID gör. Första och sista ciggen i bilen avklarad när jag kokade av ilska och var astrött. Hemma vid halv tolv, somnade vid tolv och upp igen vid 6.

Men men dagen var mys...


Ellen & Joel


Jonte, Per & Anna


Ellen, Joel, Micke & Madde


Jätttteeee glad Älskling & ledsen syster :P


Uppswinget :)


Lisebergspuss <3




Haft extrem migrän idag med illamående, verkligen skit & jobba idag. Men slutade halv 2 så ganska lugnt ändå, men är jätte trött så får sova tidigt idag. Gjorde fisksoppa till mej & Joel innan, jätte längesen jag & jätte gott :D
Sen har jag bara glott på tv i flera timmar, så jävla skönt att inte göra nått. Men nu ska jagh duscha, hämta Ellen från jobbet, handla och laga mat :) Sen blir det sängen :)

Tjoooo!!!!!

Det är den 1:e Augusti idag!

Igår blev det att åka till Svärmor & kika på lite olika inbjudningskorts förslag :) Väldigt svårt att välja. Sen åkte jag hem & rensade ogräs på baksidan & rensade i städskåpet. Sen laga Älsklingen jätte god mat, kyckling marinerad med lime & jordnötsssåsmarinad med nudlar, kiwi & banan :) Yummi :) Sen tittade vi på "Karate kid", väldigt bra film & nu vill vi alla lära oss karate ;)

Somnade runt tolv och vaknade vid nio idag.

Varit ute & gått med Gotte, städat ur skafferiet & prylskåpet i köket. Dammat lite, städat badrummet & funderar på att rensa i förrådet/garderoben som aldrig blev av igår. Känner mej effektiv idag :)

Sitter & funderar på hur jag ska göra med komvux i höst. Om jag inte får jobba jätte mycket till hösten kan det ju vara skönt att ha nått mer att sysselsätta sej med. Tänker nog iallafall läsa färdigt Samhäll A & Naturkunskap A, matten skiter jag nog i så länge.

Hoppas verkligen att vädret håller i sej tills imån & att regent håller sej LÅNGT borta!!!

Tjooo

RSS 2.0