Lördag

Somnade inte förens vid halv 12 igår kväll efter att vi tittat på "The spy next door". Ganska kul film :) När klockan ringde 05.00 imorse var jag inte direkt den gladaste. Men jag kom upp och jobbade mellan 06.15-10.15, helt okej dag ;) Snart tänkte jag gå ut & gå en runda medans vädret faktiskt är hyffsat. Sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen. Skulle behöva rensa i förrådet/garderoben, men får se om man orkar det.

Sen hoppas jag fortfarande på vädret på måndag, för jag VILL till Liseberg, men det ser tyvärr inte lovande ut :/ 

Sen tänkte vi om lite ang. bröllopet igår, vi ska nog inte vara på Tyrolen iallafall. Det blir kanske folketshus i Lammhult istället och inte lika mycket gäster.

Jag har kommit på hur bordsplaceringarna ska se ut, lite pyssel blir det men de gillar jag :D Sen har vi börjat få en bild av hur vi vill ha bordsdekorationerna, men det blir en hemlis :)

Sen funderar vi på att tillbringa bröllopsnatten på Hooks Herrgård, så jävla mysigt där :)




Sömnig

Fredag och vad göra??! Jobbat sen klockan tjugo i sex, men hemma vid tolv :) Sen har vi tittat på "Hangover", ätit & jag har sovit mer än två timmar i soffan.  Men tror nog det blir att chilla, se en film till och sen sova. För imån jobbar jag igen, kort dag som tur är, men ändå.
Sen är jag ledig söndag-måndag & ojojoj vad jag ska sova på söndag :) och sen blir det nog Liseberg på måndag, om det inte ösregnar.
Sen jobbar jag tis-sön, jobbigt men men det överlever man nog. Mera pengar på bröllopskontot blir det ju iallafall :)

Nu blir det duschen!!!

Torsdag :)

Igår blev inget bad med familjen Svantesson, för det mulnade på. Men vi fick en trevlig och behövlig pratstund, mys med glass, middag hos Plingela & lite mys på Tyrolen.

Sen blev det mera mys hos Ingela, lite datorsittande och sen sängen. Började jobba vid halv sex idag, jobbade på snabbt utan att ens märka det och slutade halv 3. Annars brukar torsdagar på denna turen va till 4:a så jag är glad.

Blir förhoppningsvis ledig på måndag med så då blir det Liseberg med Älskling, Ellen, Joel, Anna, Jonte & två av Joellens vänner. Trevligt, hoppas bara vädret håller i sej.

Nu får det bli att hoppa in i duschen, städa undan lite och laga mat.
Sen blir det kvalitetstid med min Älskling & tv:n ;)


Dagar som går..

Bröllopet i lördags var jätte trevligt och Anna och Jonte var jätte fina :) Tyvärr glömde jag kameran så det blir inga egna bilder :/ Festen varade till halv 4 och jag var helt död. I söndags åkte vi till Donken med Brudparet och åt innan vi åkte mot Växjö igen.

Anna & Jonte


I söndags blev det mest slappande & lite filmmys :)

I måndags mådde jag skit, ringde och sjukanmälde mej. En timme senare ringer chefen och jag blev tvungen att jobba ändå :/ Som tur väl lyckades jag fixa så nån annan kunde jobba igår så jag trotts lite feber kunde åka till Ullared med Svärmor & Fästmannen :) Svärmor fyllde dessutom år så på kvällen blev det lite mys hemma hos henne. Då kom även Anders Far & Plastmamma.

Idag har jag jobbat igen, trots magvärk och lite febrig, men men sånt är vell livet.
Som tur väl blev jag klar redan vid tio så det är skönt iallafall. Nu väntar vi på Skånefamiljen som ska hälsa på, Anders syskon kommer med tåget nu vid tolv. Vi ska nog åka och bada och umgås hela dagen. :)

Imån & på fredag blir det jobb igen och kanske helgen med :/ Bläää


Vad skulle jag göra utan den här underbaringen ;) <3

Sömnproblem, skåne, shrek & lägenhet :)

Ledig ledig ledig, är så glad att jag är ledig!! Men vaknade vid klockan sex, klarvaken, gick på toa, drack lite vatten & släppte ut Gotte en sväng på baksidan. Sen lyckades jag somna om, men halv nio vaknade jag igen & kunde inte somna om. Så där fick det bli att gå upp. Älsklingen sover fortfarande, men har inte hjärta & väcka honom riktigt än. Ska börja plocka undan lite här hemma, packa & fixa sej mej själv. Om 1-1½ timme tänkte jag att vi skulle komma iväg mot Landskrona, vi ska på bröllop där idag. Och jag har lovat Anders att vi ska stanna vid godisflygplanet & köpa godis på vägen, sen tänkte vi hinna med lite "sightseing" i Landskrona innan klockan sex med.




Igår var vi på Skrek på 3D jag & Älsklingen. Och den va jätteee bra och 3D var skit coolt :)



Nu vill jag bara se Eclipse med, sen är jag nöjd ett tag iallafall.



Undrar om man kanske kan få lite tips & ideér till vårat bröllop idag :)


Vi har börjat leta lite lägenheter kan jag ju berätta oxå, vi har inte bestämt när vi vill flytta men nån gång så. Våran lägenhet är en väldigt liten tvåa & vi skulle vilja ha nått större.
Men vi är kräsna.. eller jag :P
Jag vill ha en trea, helst på botten våning med liten trädgård som här, jag vill ha badkar (fast inte anders), vi vill ha tvättmaskin & torktumlare, gärna diskmaskin, helst vill jag ja det nytapetserat och jag vill gärna få göra om själv. Jag skulle gärna bo i privat ägd lägenhet, typ hus med fyra lägenheter i.
Men men det återstår att se, nu ska pengarna läggas på bröllop & utlandsresa till hösten. :)

Tjooo!!!

Dålig natt..

La mej redan vid kvart i nio igår, men inte är jag utvilad för det. Har vaknat varannan timme i panik, trott att jag forsovit mej eller drömt att det har gått åt helvete på jobbet :/ Men men klarade av dagen ändå :P

Nu ska jag göra jordgubbdsmothies till mej & Fästmannen, läsa lite bröllops-tidningar och slappa.

När Ellen kommer hem blir det köttfärssås & spagetti till middag och film :)

Tjooo :D

!!!

Igår kväll blev det lite volleyboll med Anders, Ellen, Joel, Sonny & Alle. Vi hade inget nät men vi hade kul ändå ;) Sen blev det sängen för min del, men när kl ringde vid 5.00 orkade jag inte ens öppna ögonen så ställde fram kl tre kvart så jag fick sova lite till. Kom till jobbet vid kvart i sju och slutade vid tolv så en helt ok dag idag :)

Sen gick jag och hämtade bilen på Hermi där dom bytt min framruta och sen åkte jag och ombesiktade bilen. Den gick igenom :D

Sen storstädade vi hela lägenheten, vilket verkligen behövdes. Sen gjorde jag flygande jacob och sen har jag och Ellen varit ute och gått en sväng.

Snart ska jag krypa ner i soffan hos min Älskling och titta på "Clash of the Titans".

<3




Den här saken saknar jag  :/



Tjooooo!!!


Vill inte...

Kämpade som fan hela dan för att komma hem vettigt, klocka halv 4 klev jag innanför dörren hemma. Lycklig över att klockan inte passerat sex som förra veckan satte jag mej för att läsa nya H&M katalogen & ringa chefen för att försöka byta mitt helgpass. Ska ju på bröllop på lördag i Lanskrona, men har glömt att byta mitt söndagspass :/ Chefen sa att jag fick fixa det själv, så det blir & ringa runt & fjäska röven av sig. Pallar ju inte åka hem därifrån på natten & upp klockan 5 :/ Sen sa chefen desutom att han skickat nya jobbtiderna på min mail. Men när jag öppnade det ville jag bara gråta, FYRA helger i rad, både lö & sö. Och inte nog med det så jobbar jag lö helgen innan & sö helgen efter, så sex veckor med helgjobb..buhuu. Plus att jag ska jobba mån, tors, fre dom veckorna oxå. :(

Nu ska jag dränka mina sorger och åka och bada med Anders, Joel & Nikke :)


Kändisfest & bröllopsplaner...

Hemkommen från jobbet & trött som fan. Men men snart ska vi ner och spela volleyboll, jag, anders, ellen, joel, emelie och martin :) Kanske blir ett bad oxå ;)
Blir tidigt i säng ikväll för imån måste jag gå upp kvart i 5 :/




Nästan ett år till dagen D & vi har redan kommit såhär långt och lite till ;) <3


Planeringskalender!


1 år till 9 månader före bröllopet:

*Bestäm datum & tidpunkt för vigseln- check (9 Juli 2011 kl 14.00)
*Bestäm bröllopets stil & karaktär-check (Hemlis)
*Boka kyrka- Väntar på att han ska komma tillbaka från semestern (Hjälmseryds kyrka)

9-6 månaders före bröllopet:

*Bestäm om bröllops klädsel ska sys, hyras eller köpas- check ( min klänning ska mamma sy & Anders köpas)
*Besluta er för en budgett & hur den ska betalas- Nästan klart
*Boka festlokal- check (Tyrolen)
*Boka fotograf- check (Max, om han inte ångrat sej)
*Påbörja gästlistan- check (Nästan färdiga)
*Välj vilka som ska ingå i erat bröllopsfölje- check (alla är dock inte helt hundra än)

6-4 månader innan bröllopet:

*Börka tänka på bröllopsmenyn-check (Vi vet ungefär vad vi vill ha, förutom förrätt)
*Utse vem/vilka som ska vara toastmaster- check ( Inga & Lina)
*Beställ brudbukett & tänkt på ev färgtema-check (Brudbuketten ska Moster Jenny göra & färg är bestämt)
*Forma & beställ inbjudningskort & placeringskort- check (Svärmor & jag ska scrappa. Vi har köpt papper & lite annat till korten & bestämt hur dom ska se ut)
*Välj & boka/köp klädsel till tärnor, brudnäbbar- check? (ska sys av mej själv & släkt, modell & färger är bestämt)
*Planera för bröllopsresa- ( vi vet vart vi ska åka iallafall)





och sen var vi på kändis fest i helgen med :)

Gene Simmons & Paul Stanley <3






Iprenmannen


Paul Stanley 2 & Marilyn


Karlsson på Taket & Pippi


Karl-Oskar & Kristina


Rödluvan



Borat & Tina Turner


Och ett gäng till som inte fastnade på bild.. Trevlig kväll i Hässlunda :)


Lördag :)

Idag är det lördag och jag lyckades sova ända till tio, fast jag var uppe en sväng vid sju. Har helg i hela två dagar, så jävla skönt.
Idag ska vi ner till skåne på kändis-maskerad hos Lina & Putte :) Innan dess ska jag packa och fixa lite här hemma och se till så allt till kostymerna är färdiga ;)

Igår var vi och hämtade ringarna och sen var vi hos svärmor och åt middag och träffade Anders moster med man och barn. Vi lekte med Edwin och gosade med Linnea och så tittade vi på "Bee movie" :)
Sen tittade vi på film, "Defendor", jag somnade efter halva :P som vanligt.



Ringarna :)




Min söta nyvakna bubbe <3



I väntan på ringarna...

Jahopp då var det onsdag, har jobbat i fyra dagar och har två dar kvar. I söndags körde jag kort runda så jag var hemma vid 11, så då blev det sol, bad och lite volleyboll. (Fast vi höll på att dö i värmen, så vi badade vid hundbadet)
I måndags jobbade jag mellan 06-18.30, trodde verkligen jag skulle avlida. Ont i hela kroppen, extrem värme och ny runda. :( Men sen blev det Allsång i Linnéparken med Älsklingen, systerellen, joel, mamma, pappa, svärmor, svärmoster med familj och Marie kom en sväng med :) Mysmys och Älsklingen hade gjort god kycklingsallad som vi hade med oss oxå :)
Igår var det nästan lika illa på jobbet men var hemma 17.30 iallafall, sen blev det slöande tills Ellen slutade jobba vid 19 och sen gjorde våra pojkar hemmagjorda hamburgare och så käkade vi chips och tittade på "The Losers", så jävla bra film!!!
Idag började jag vid halv sju och var hemma halv två så idag är jag GLAD :D
Jag, Älsklingen och hans bror har varit vid Barnsjön och badat lite och dom kastade mej som en boll ;( haha
Nu sitter jag ute på framsidan och chillar och när Ellen har slutat ska vi grilla och kanske se en film. Myyys :)


Längtar tills på fredag för då får vi våra förlovnignsringar!! Vi ska ha min mor & fars förlovningsringar i guld som vi har lämnat in för förminskning, polering och gravering :) Sen ska vi ha en varsin till vigselring i vitguld är tanken :)




Typ så här tänker jag mej att Anders ska vara klädd, han verkar vara inne på det oxå men vi får la se :D

Varför vaknar man så tidigt när man är ledig?

Sitter uppkrypen i sängen med täcket runt mej och datorn i knät. Syrran har gått till jobbet och Älsklingen sitter vid den andra datorn. Blev en lyckad kväll igår med Älsklingen, Syrran, Sonny, Robba, Alle och Kicke :) Vi var och spelade volleyboll i 3 timmar, jag lyckades faktiskt spela hyffsat men har lite blåmärken på armarna xD
Sen drog vi och köpte pizza som vi tog med till Barnsjön och käkade och sen tog vi ett kvällsdop. Sen drog dom andra ut men vi var för trötta så vi åkte hem och sov.
Idag vaknade vi vid 7 när syrrans alarm började ringa och som vanligt kan vi inte somna om. Ska snart gå upp och göra frukost till mej och min Älskling tänkte jag innan vi ska till Lammhult till familjen :D Vi ska till Grunnen och bada och fika och sen kanske till Ohs.
Ikväll ska vi till Svärmormor för Älsklingen Moster+man och småkusinerna kommer på besök från Finland idag :D Yeaaaah


Boysen från igår :)




Tjooo :D

Fredag

Nyss kommit hem från jobbet och hunnit duscha av mig jobbsvetten. Min Älskling har varit duktig idag och städat hela lägenheten :) Nu väntar vi på att klockan ska bli 5 för då ska vi åka och spela volleyboll & bada med grabbgänget!! Sen blir det grillning & mys, kanske skulle kolla på Farsan oxå, den är jätte kul xD



Har hittat ascoola bröllopstårtor.. Haha









Fast jag är nog mera inne på nått sånt här:











Har även börjar spana lite på brudbuketter:










Håller även på med matfunderingar, vad ska man ha som förrätt??
Vill ha nått som man kan stå upp och äta ihop med champanjen när man kommer.
Som är smidigt och som alla tycker om :) Några tips??

Tjoo :D



Bröllopsplaner

Snart var det dax för sängen igen, blogga lite och läsa lite i Twilight "Om jag kunde drömma" först men sen blir det att sova. Är jätte trött efter att ha slitit som ett djur på jobbet i denna värmen, men på lördag får jag iallafall en dag ledigt innan jobbet på söndag igen och sen hela veckan.

Lite saker vi redan hunnit med inför bröllpet:

Hittat rätt man <3 Viktig bit har jag förstått xD

Bestämt datum, 9 Juli 2011

Igår preliminär bokade vi Tyrolen till bröllopsfesten, det är ett 60-tals dansställe utanför Alvesta som min Farbror är med och äger.


Vi ska oxå ringa och boka tid med prästen och boka kyrkan så vi får datumet vi vill. Vi har bestämt oss för Nya Hjälmseryd kyrka, där ligger mina släktingar begravna och det är en väldigt fin kyrka. Så den känns helt rätt :)






Vi har nästan bestämt hur Inbjudningskorten ska se ut. I helgen när vi var i Helsingborg stannade vi i Örkeljunga på en scrap butik och inhandlade papper, stämplar och lite dekorationer till inbjudningskorten. Min kära Svärmor Ingela ska scrappa korten, känns lite mer personligt tycker jag :) Men jag tänkte hjälpa henne lite så hon inte sliter ihjäl sej :P

Vi har funderingar på hur festprogrammen ska se ut :D

Vi har bestämt Värdpar och Toastmasters :)

Jag har tillfrågat mina Älskade systrar om dom vill vara Tärnor och Ja det ville dom gärna <3




Anders har frågat Joel om han vill vara Bestman och han sa oxå Ja. Anders bror Nicklas och kompisarna Marwan och Kim ska vara Marshalker. (Vi har inte bestämt antal tärnor och Marshalker än men det får vi se så småningom)

Vi har bestämt vilka vi vill ha som brudnäbbar, vi har däremot inte frågat än.

Jag tror jag har hittat klänningen :) Wiiiieeeee

Vi har bestämt musik i kyrkan och vilka som ska sjunga och spela, Robin, Marie, Linda och Jessika :)

Vi har kommit en bra bit på väg med tanke på att det är ett helt år kvar, men det känns jätte skönt!!


Nu ska jag sova, Godnatt!!

Anders<3

Välkommen till min nya blogg!!

Då var det dax att börja blogga igen, mest kommer jag blogga om att jag ska bli Fru Solhäll 9 Juli 2011 :)
Den 12/6-10 friade min underbara sambo Anders till mej på våran 1½ års dag, hur det gick till berättar jag om senare. Det var den lyckligaste dagen i mitt liv & jag är den lyckligaste på denna jord.

Jag bloggar mest för att ha detta att gå tillbaka till & se hur planeringen tog form & hur jag kände innan Bröllopet. Men blir bara glad om folk tycker det är kul att läsa vad jag skriver om.

Nu ska vi åka till Tyrolen (där vi funderar på att ha bröllopsfesten) med min Mor & Far :)

Tjo <3


RSS 2.0