Höstrensning i garderoberna

Då har jag både städat lägenheten, tvättat och bytt och rensat ur våra garberober. Massa kläder ska skänkas till Erikshjälpen, slängas och läggas undan. Så nu har jag plats för nya kläder ;)


två fulla ullaredskassar med kläder + endel på golvet xD


Sen har jag tittat på 2 Greys Anatomy avsnitt som jag missat och myst i soffan. Nu är man astrött men snart ska vi åka och hämta Nicke för vi ska på bio, Saw på 3D. Jag, Älsklingen, Nicke och Ellen.. jag tror jag ska sitta i mitten så jag inte blir så rädd ;P


Extra tid..

Igår jobbade jag 06:00-13:30 och sen åkte jag hem, duschade och sen åkte jag till Svärmor. Scrappade lite julklappsetiketter och ett litet kort men hade inte så mkt inspiration igår. Sen kom Älsklingen dit oxå och vi blev bjudna på Tacos och tittade på The Mask.

Nu håller jag på och städar, tänkte städa hela lägenheten och sen rensa ur våra garderober och packa ner lite annat vi inte behöver ha uppe. Kunde behöva städa undan på baksidan med innan snön kommer så får se om man hinner det. Sen är tanken att vi ska åka till nån sjö så jag kan göra min inlämningsuppg i Naturen. Sen ska vi tvätta oxå, så det är mycket på gång idag ;)

Sen får man inte glömma att vrida tillbaka klockan med, det är tur med en extra timme en sån här dag!


Tjoo!!

Fredag

I måndags åkte jag och Svåger Nicke ner till Skåne och har tillbringat dom senaste dagarna hos Lina & Putte. Jag har mest bara umgåtts med barnen tex varit och handlat med Alice, tittat på en massa Dora, Fåret Shaun, Makkapakka mm. Gosat med Lillebror i massor, vaggat och myst och blivit bebissugen ;) Absolut inte avskräckt..

Igår när jag kom hem hade Älsklingen städat och tänt ljus och så tittade vi på Harrry Potter, men jag höll på att somna nästan hela tiden.

Idag funderar jag på att städa klart köket och sen åka och shoppa lite. Köpa lite blommor och ramar och kanske nått annat kul till sej själv :)


Här har jag och Nicke sovit xD


Nicke och Casper


Jag och Casper


Casper myser i mitt knä



Sötnosen Alice i sin fina prinsessklänning :)



Hemma igen

Nu är jag hemkommen efter fyra underbara dagar i skåne hos härliga Familjen Frisk/Englund. passat underbara Alice och ägnat nästan all min tid till sötnosen Casper. Men det gör jag mer än gärna, snusa 2 månaders bebis är inget jag säger nej till :)

Men nu ska jag titta på harry Potter med min underbara Älskling som jag har saknat jätte mycket <3

Skånetime :)

Jaha då är det dax att hoppa in i duschen, packa och åka och handla åt Älsklingen så han klarar sig när man är borta. För jag och Svåger Nickis ska ner till Skåneland, Hässlunda för att hjälpa Familjen Frisk/Englund med lite pyssel och barnvaktande :) Ska bli himla mysigt och trevligt.

Dom här underbara ungarna ska passas <3

Dax för uppdatering

Helgen har varit awesome!!!

I lördags åkte vi ut till Risinge vid 9, fick massa god mat och scrapade massa. Vi åkte strax innan nio på kvällen så det blev en lång dag :) Sen åkte vi hem till joellen där grabbarna lanade. Jag tog ett bad och hoppade i säng.


Dom här korten gjorde jag i lördags (provade nya vikningar)








Igår jobbade jag mellan 06:30-11:30 åkte sen hem och bytte om och sen ut till Risinge igen. Blev återigen massa scrapande och ännu mera mat.


Layout från frieriet har jag äntligen fått till <3


Sen fick det bli 2 layouter som ska ramas in i sovrummet :)



Denna är dock inte färdig, saknas rubrik mm


Och jag hade dessa damerna vid bordet ;)

Ellen


Ingela


Lotta


Vi åkte hem strax efter 6 igår och då åkte jag och hämtade Anders. Sen glodde vi en sväng på Tv och sen blev det sängen innan 9.

(måste få hem våran systemkamera snart på man kan ta lite riktiga bilder. )

Godmorgon

Är så jävla trött, har sovit skit inatt. Vaknat hur många gånger som helst av olika saker, Syrrans ena katt smet in i sovrummet så Gotte fick spel, sen drömde Gotte & började Yla, plus att örat har gjort jätte ont och ryggen med. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning så man är färdig när Svärmor kommer :D


Såhär kreativ hoppas jag på att vara idag :)

Nattinatti

Nu har vi tittat på Idol här hemma hos Joellen och ätit god mat. Så nu får det bli sängen för imån vid nio hämtar Ingela mig och Ellen så ska vi på scrapträff ;) Blir scrappande hela helgen och killarna ska lana.

Natti!!

Familjen Berggren

Lite bilder från våran photosession :) Kommer fler bilder när Anders redigerat dom :)







Anders Solhäll

Jag trodde aldrig kärlek kunde kännas såhär, att jag efter snart två år tillsammans fortsätter älska honom mer och mer för varje dag som går. Det finns ingen som kan älska mig som han gör, han finns alltid där för mig. Jag skulle aldrig tvivla på att han älskar mig, för han visar varje dag att jag är hans alldeles egna prinsessa. Jag kan vara mig själv till 100% med honom, behöver aldrig skämmas eller vara rädd för att berätta saker för honom. Jag skulle aldrig såra honom eller göra något för att riskera det vi har. För det vi har är unikt och jag vill aldrig vara utan det. Visst kan det låta klyschigt men jag vill aldrig vara utan honom. Jag vill leva med honom föralltid. Han finns där för mig när jag är ledsen och tröstar mig och det finns ingen som jag har så roligt ihop med. När han den 12 Juni 2010 gick ner på knä och friade, bad mig att bli hans fru, tvekade jag inte en sekund på att svara ja. Nu väntar jag ivrigt på att bli fru Solhäll för resten av mitt liv. Jag älskar Anders Solhäll stjärntals <3












































Lite bilder..

.. från i helgen när vi var hos Älsklingens familj i Skåne. Vi var ute på promenad i Vedema med hundarna, drack varm obóy och åt Anettes goda kanelbullar :)


















Godnatt..

Älsklingen lagade jätte god köttfärssås med svamp i innan, han är så duktig min blivande make. Sen har vi sett första Harry Potter filmen, men nu blir det sängen.

NattiNatti allihopa


Snöstorm

Det blev en mysig dag igår. Vi hann med både besök hos Moster Lina med man & småkusinerna, mormor & morfar och Moster Jenny med lillkusin. Hos Lina blev vi bjudna på mat och myste lite. Sen åkte vi till Jenny och fick mat där med, spanade in hennes nya lägenhet och kollade i kataloger med brudbuketter. Frågade småkusinerna om dom ville vara brudnäbbar och gissa om dom blev överlyckliga :) Sen åkte jag till Mormor & Morfar och bytte däck medans syrran köpte sig en egen bil (så nu har jag fått tillbaka min xD). Sen var det dax att åka hemåt, tog nästan 3 timmar hem. Snöstorm och syrran med sitt nya körkort, ingen bra kombination. Snöade JÄTTE mycket där uppåt Sävsjö, helt vitt på vägarna, träden och marken.

Idag har jag jobbat, efter jag lastat lastbilen knäckte det till i ryggen och började göra jätte ont. Inte kul alls så jag fick ringa in Svåger Nicke som fick hjälpa mig idag. Sen var jag hos doktorn med och fick reda på att jag har hörselgångsinflammation så nu är det örondroppar som gäller.

Nu ska jag duscha, älsklingen ska laga mat, Joellen ska komma hit och sen ska det blir Harry Potter.

Tjoo

Nässjö med Syster

Ganska nyss vaknat och nu sitter jag här med inpackning i håret och mornar mig lite. Tänkte snart ta en dusch och så kommer SysterYster alldeles strax. Så ska vi äta frulle ihop och sen ska vi åka och köpa vinterdäck och sen bege oss mot Nässjö :D

Favoritlåten <3

Svärmor

Jaha då har man tillbringat hela denna dagen med Ellen hemma hos Svärmor & Nicke. Scrappat massa, blivit bjuden på pannkakor och tittat lite på Harry Potter.

Ikväll ska jag och Älsklingen baka snickerskakor, mysa och kanske se en film <3

Imån kommer Ellen hit tidigt och så ska vi åka förbi Vetlanda och köpa nya vinterdäck till min bil innan vi beger och av mot Nässjö. Där ska vi träffa Mormor & morfar, Moster Jenny, kusin Tilde och kanske Moster Lina, fredrik & dom andra kusinerna om vi hinner med det med.


Korten jag har gjort idag:


Till Mormor


Till Moster Jenny


Längtar tillbaka <3




Ooopss...

Glömde lägga upp Grattis bild till Älskade Marwan igår. Så då lägger jag upp en idag. Grattis Marwan en dag i efterskott på 22-års dagen :) Hoppas du har det awesome i Norge men att ni kommer hem snart igen <3

Bilden är från förra året när vi firade Marwis 21-års dag :)




Kort..

Några lite nyare kort.


Kort till min Älskade Fästman <3




Ett litet julkort

Bilder på korten jag gjorde igår kommer upp när dom blivit utdelade :P
Kanske även kommer upp mer sen idag för vi ska till Ingela jag och Ellen och scrappa hela dagen idag igen :)

Scrapping hela dagen

Jaha då har jag och syrran varit hos Svärmor och scrappat några timmar. Sen har vi varit runt och kollat på bilar lite och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Sen ska jag laga mat, biffar, potatismos och brunsås blir det och sen bär det av till Svärmor igen med syrran och scrappa hela kvällen så pojkarna får lite speltid.

Blir att jobba på torsdag med, skönt när tiderna rullar på hela tiden så man slipper gå arbetslös :) Jobbar nästan 75% hela tiden och det ger mej typ lika mycket pengar som Sambon får på sin heltid xD Ibland är det nice med ett mansdominerat jobb..

Duktig Vovve

Min lilla älskade Gottebebis har lärt sej sitt första trick :) Att först sitta och när jag säger hopp, hoppar han på bakbenen :D Stolt Mamma <3

Gotte bara några månader gammal <3



Godmorgon världen

Sitter här med ont i halsen och hosta och äter frukost. Varm obóy med vispgrädde och Anders pappas hemlagade bröd. Försöker motivera mig själv till att gå ut i skogen en sväng med Gotte, får se hur det blir med det.






Fredag 15/10-10

Idag har jag tvättat all tvätt, städat och donat här hemma och hunnit med lite scrap hos svärmor. Sen åkt runt endel med min duktiga lillasyster Ellen och varit i Ingelstad på Hugos grav och tänt ljus bla. Sen har Joellen varit här och spelat Buzz och kollat på Idol. Nu tänker jag säga Godnatt för kl 05:55 hämtar Nicke mej här imån så ska vi åka och jobba.

Jag älskar Anders <3

GRATTIS..

SYSTERYSTER TILL KÖRKORTET!!!!
Idag blev min duktiga lillasyster godkänd på sin uppkörning. Hon har klarat både uppskrivningen & uppkörningen på första försöket och jag är sååå stolt storasyster. Så idag har man åkt runt med henne och lånat ut bilen till henne hela helgen bara för att vara sådär extra snäll ;)


3 år sedan

Idag den 15 oktober 2010 är det 3 år sen du lämnade oss.
Den 15 oktober 2007 somnade du in och vi glömmer dig aldrig.
Hoppas du vilar i frid vännen min <3



Nostalgitripp

Hittade massa gamla bilder på att möjligt..

mej själv för typ 7 år sen


6 år sen kanske


nått sånt här med..


7 år sen igen tror jag.. haha


och en lite nyare bild.. 2 år sen :)


Fiestapower.. Min första bil :) Gamla Bettan


Dennis & Nicke på Elmia :)


Åhh Min lille Nils :)


Hahaaaa


Förvarar alla sina saker i sin mössa...


underhållning på rasterna :)


Student :D


En aningens nedstämda, men nu ska jag gifta mej in i din familj Lill-Nils så nu blir du aldrig av med mej ;)


Jag & Mamma Midsommar för 3½ år sen :D <3


Jag & pappa samma midsommar ;) haha snygg min pappa gör :P



Åhhh så mkt minnen man får :D <3

Tårtdekoration

Cool tårtdekoration Mirelle tipsade mej om ;) Kanske man skulle ha xD Haha

Otur och lite mys..

Jobb, jobb, jobb, igår fick jag rycka in och jobba och allting bara krabbade för mej. Först startade inte reserv-lastbilen som jag skulle ha för den andra va på nån reperation. Sen när väl Falk kom och skulle ge mej starthjälp hann jag lasta bilen och skulle fälla liften, då tvärdog bilen. Inte en reaktion från den när man vred om nyckeln. Efter många om och men fick jag åka och hämta den lastbilen som var på reperation. 2½ timme försenad lämnade jag lastplatsen, INTE så jätte glad.. Idag ringde dom igen och jag fick hoppa in igen, denna dagen gick hyffsat bra. Förutom ett djupt "papercut" under min nagel som blödde rejält och är väldigt ömt och att jag slog huvudet i en vass kant så jag trodde jag skulle svimma och fick en bula...

Igår var vi dessutom och firade Nicke, vi bjöds på smördegs inbakad fläskfilé och potatisgratäng och tårta :) Yummi! Han fick en bilklädsel, nya bilmattor och en sån man har på rutan för att slippa skrapa av oss. Sen åkte vi hem och jag kikade självklart på Greys Anatomi medans Älsklingen krabbade med datorn.

Idag har jag städat lite efter jobbet och sen åkte vi och käkade pizza. Eller ja jag åt kebabtallrik med beasås som vanligt ;) Sen har jag, Ellen och Ingela varit hos Anne och scrappat. Så himla mys!

Nu är jag jätte jätte trött så nu ska jag sova. För imån ska jag upp vid sju och tvätta och storstäda hela lägenheten.

Grattis...

..SvågerNickisva på 21 års-dagen :)


Lik sin far

Jag insåg idag att för varje dag som går, för varje år jag blir äldre och för varje dag min "arga" rynka mellan ögonen blir mer tydlig, blir det mer och mer tydligt vems dotter jag är. (Dock ser jag väldigt skelögd ut, min sletna hösthud syns väl och jag ser allmänt knas ut på denna bild) Men Min pappa har en exakt likadan rynka på exakt samma ställe och min blir mer och mer lik hans. Jag älskar min pappa och att vara lik honom (ni skulle se våra fötter) ;) <3

Rain Man

Rain man var väldigt bra faktsikt, Dustin Hoffman är en riktigt duktig skådis. Nu ska jag fixa mig lite innan Älsklingen kommer hem från jobbet. Då blir det Bio & kanske lite Donken :D



<3 Anders <3

Nyklippt :D

Så skönt att få bort allt det slitna håret!


När man är sjuk ser man oförskämt hemsk ut xD



Gillar verkligen min naturliga hårfärg starkt :D



Nu ska jag & Nicke titta på "Rain Man".


Mina Älsklingar <3


Klippa mej

Nu drar jag med mej syster Ellen och åker klipper mej, hoppas bara dom har drop-in tider :)
Det är snart ett år sen sist så nu är det fanimej dax igen, hoppas bara det blir bra. Lider av lite frisörskräck xD

Sen drar vi till Drezza och kollar klänningar!!!

22 månader med Älsklingen

Ibland är det skönt att va sjuk, sova hur länge man vill, sitta i morgonrocken hela förmiddan, unna sej lyx frulle och se massa filmer utan att få dåligt samvete för att man inte gör nån nytta :) Men idag hade jag egentligen behövt tvätta, men jag kanske skjuter upp det till imån. Istället är jag sugen på att ta en drop in klipptid innan mitt hår rasar samman. Så fort hösten kommer blir håret risigt, huden fet, nagelbandet blir torra och får ont i lederna i min ena hand :'( Hösten är inte favorit årstiden alltså. Sen har jag lovet Nicke att vi ska se Rain Man idag, så det får jag allt ta och hinna med. Sen ikväll ska jag & Älsklingen på Bio och se "The other guys" och fira våran 22 månaders dag <3

Lyx frukosten


Svåger Nicke i snygg kroppstrumpa xD


Filmen vi ska se :)



22 månader med världens underbaraste Fästman, jag älskar dig stjärntals <3

Mjukiskläder

Kanske skulle klä på mej nu, sitter fortfarande i morgonrocken och slöar. Kan ju åtminstonde kliva i mjukiskläder idag. Kanske skulle äta lite frulle oxå, för obóy håller man ju inte sej mätt på så länge. Sen tänkte jag sätta på en film eller kanske kolla på Greys Anatomi boxen lite :D Sen måste jag ta en snackis med Svåger, får se om han kommer hit eller om jag ska pallra mej dit. Fast då fastnar jag bara med scrappingen och tänkte faktiskt bara ligga på soffan idag... fast hmm nu blev jag sugen på scrap xD haha

Tjoooo

Brudklänningen...

Denna mardröm jag har haft nu i tre månader, inte kunnat bestämma mej för hur den ska se ut. Den måste ju bli perfekt, varje flickas dröm. Men så i torsdags när jag jobbade kom jag på det. Så självklart egentligen. Den speglar alla min sidor, både den lilla gulliga prinsessan och den tuffa lastbilsbruden. Känns så skönt att äntligen ha det ur världen.


Jag ska INTE ha en sån här, även om det lutade åt detta hållet från början :)



Men den riktiga får ingen se förens jag går ner för kyrkgången ;)

Äntligen har jag tid att vara sjuk...

En hel vecka utan uppdateringar...
Hela förra veckan ägnades åt att jobba, tis-sön. Började bli sjuk i torsdags men vem fan kan sjukanmäla sej då? Så har jobbat fredag, lördag, söndag med ont i halsen, hosta, ont i huvudet, lite febrig, värk i rygg & nacke och värk i min hand, snacka om kämparglöd för en gångs skull. Men idag får jag äntligen bara vara sjuk, vi la oss vid nio igår och jag stängde av mobilen och sov till halv nio nu på morgonen. Nästan 12 timmar välförtjänad och behövlig sömn. Nu har jag druckit varm obóy med vispgrädde (min favvis <3) för att få lite ordning på halsen. Älsklingen snodde mina halstabletter i morse för tydligen har jag smittat honom (a) så det får bli att ta sej till ica sen och köpa nya.

I fredags blev det idolmys hos Joellen, en vända buzz och Ellens goda mat.

I lördags var det jobb, sen lite scrapping hos Svärmor. Sen lite tacos och lite firande av Josse innan sängen väntade igen.

Och igår blev det jobb, sen åkte vi till Lammhult för lite Photosession med familjen Berggren. Bilder kommer såfort dom är redigerade och färdiga :D Körde lite gammel moppe, fan va kul det är egentligen, tappade det som 15-åring. Sen åt vi Mammas goda mat och sen åkte i hem och la oss på en gång.


Lite bilder från gamla photosessions :)









Måndag igen..

Ojojoj vad helgerna går fort och jag verkligen inte hinner blogga nånting.

I fredags vann Svärmormor pengar, Grattis till henne :) Och min käre Fästman var ledig från jobbet så vi tog en mysig dag på stan med Joellen. Sen var vi hos dom och kollade på "Fired Up" och Idol.

I lördags jobbade jag mellan 06:00-10:30, ingen lång dag direkt. Sen åkte jag hem till Svärmor & scrappade en stund & sen hem och gjorde mej iordning. Sen var vi bjudna till VillaVik av Svärmormor på middag. Jätte god mat & jätte jätte
god dessert buffé med olika tårtor, chocklader, mousser mm. (men chockladen på chockladfabriken slår den inte, för det gör ingen) Sen på kvällen åkte vi hem och tittade på "Youth in revolt" med Nikke. (Sen blev det sängen innan 10 för vi har blivit så himla gamla vi två....)

Igår vaknade vi halv 8:a, gick upp & städade av lägenheten.
(ännu ett tecken på at vi helt plötsligt blivit gamla) Sen åkte jag hem till Svärmor och scrappade till bröllopet :) (Vad är en hemlis, men idag ska jag försöka mej på att bestämma design på inbjudningskorten & bordsplaceringskorten.) Vilket inte är det lättaste xD Sen kom Anders dit en sväng och såg en film med sin bror, innan vi åkte hem & lagade Falukorv i ung & hemmagjort potatismos :) mmm Sen tittade vi på "Roadtrip Beer Pong", åt godis & myste, innan vi gick och la oss.

Idag ställde jag klockan på 7 för att gå upp och tvätta, tänkte dessutom städa färdigt det sista i lägenheten. Efter tvätttiden ska jag åka hem till Svåger/Svärmor och sätta mej där och scrappa lite. Sen när Älsklingen slutat jobba ska vi till Svärmormor på middag. Hon lagar SÅÅ god mat :)


Världens sötaste pojke ;) <3


RSS 2.0