Onsdag igen..

I måndags träffade vi Alex som samma dag flyttade ända från staterna hit till lilla småland och Växjö. Alex är Anders nästkusin men dom är mer som bröder och älskar varandra väldigt mycket. Vi var på stars n stripes och dom tog nån öl innan vi tog kväll.

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll ute i Gamleboda med Mirelle, massa prat och mys :) Sen på kvällen bara degade jag och tittade på massa onödiga program på tv:n.

Idag har jag bara myst i min gosiga sprakdräkt :P Suttit här vid datorn, ätit två kokta ägg och en morot och nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska till jobbet vid ett. Duscha innan jobbet tänkte ni!? Ja jag gillar att duscha innan jobbet, sen duschar jag kanske även efter. Bara för att jag älskar att duscha och älskar hur varm och skön man blir :) Sen ikväll kanske det blir lite mys med mina underbara make <3

Imån blir det jobb 7-12 och sen ska jag till stan och hämta svärmor soms ka tillbringa några dagar hos oss :) Myyys <3

Tjoo


Onsdag

Nu har både jul, nyår och Ediths dop passerat och jag har återigen inte alls haft nån lust att blogga :P

Julen firades hos syster Ellen, Joel och Edith med hela familjen, mamma, pappa, vera, Svärmor Ingela, hennes Tommy och Svåger Nicke och Mormor och morfar :) Vi hade en jätte mysig dag :)

På juldagen åkte vi till skånefamiljen och firade ännu en jul med med spelande, god mat och massa umgänge :) Hann även träffa nästan hela släkten därnere :)

På nyår var vi hemma hos mor och far, Svärmor och svåger var där och moster jenny och Olle :) Det var en mys kväll med trerätters middag, lite spel och raketer :)

Nu i helgen döptes min underbara systerdotter och vårat gudbarn Edith Ellen Tova :) Hon var jätte duktig och det blev en härlig dag med släkten :)

Nu har jag och Anders varit sjuka i nästan 2 veckor och börjar precis bli friska igen. Jag har haft ögoninflammtion, feber, hosta mm och det har inte varit kul alls :/

Idag blir det bara att slöa, titta lite på tv när Anders ska spela och imån blir det att jobba lite :)



RSS 2.0