Söndag morgon..

och jag är uppe själv. Anders satt uppe inatt så han sover som en stock. Själv somnade jag framför melodifestivalen innan halv tio, har varit så sjukt trött dom senaste dagarna. Så idag får det bli att ta det lugnt och kanske försöka städa lite här hemma.

Igår efter att jag hade jobbat åkte jag och Anders till Sävsö och badade, dock var det så mycket folk att inte stannade så länge. Sen bara slöade vi resten av dagen med lite mys, melodifestival och film.

I fredags åt vi mysfrukost på fiket, storhandlade och myste. På kvällen kom Ellen, Joel, Jim och Malin på besök och vi åt mat och kollade på Shrerlock Holmes.

I torsdags fyllde mormor år så jag och Anders tog en sväng upp till Nässjö för att hälsa på. Vi tog en sväng förbi moster Jenny med :) På dagen var jag och Pappa iväg och köpte moped till honom mellan Borås och Ulricehamn, lite far och dotter mys :) <3

I onsdags va Pappa, Ellen och Joel hos oss, vi bjöd på mat och tittade på Kopps.



I veckan som kommer ska jag troligtvis börja mitt nya jobb :)



Jag är kär..

och oj vad jag är kär, i dessa små varelser. Blir mer och mer sugen på en till hund varje dag och nu börjar även Anders bli sugen. En till liten bebis, en kompis till Gotte. En Chow chow hade passat oss jätte bra, en liten gosig nallebjörn. Som inte kräver för mycket pälsvård trotts all sin päls, som inte kräver timslånga promenader flera gånger varje dag. Som är lugn och trivs med andra hundar och barn.






Måndag

Jaha.. vart vaken en timme, kunde inte somna om efter att Älsklingen åkt till jobbet. Så tänkte strax åka upp till statoil och tvätta bilen och sen hem och duscha och sen ska jag dra med mig Systeryster till Växjö en sväng. Sen ikväll ska vi käka med pappa (mamma är ju i österrike) och sen ska jag, Ellen och Pappa gå och se Åsa-nisse på bio :D Trevlig dag :)

I fredags var vi hos Jim och Malin, men det blev inte så mycket umgänge då dom hade damsugar försäljare hos sig som stannade i över 4 timmar :P haha Men vi spelade lite COD och så :)

I lördags jobbade jag och sen åkte vi en sväng till Flohult. Sen gjorde vi rårakor och tittade på Cougar town.

Igår jobbade jag oxå och sen kom Jim och Malin och vi gjorde amerikanska pannkakor och hade Prison Break maraton :)

Jaha det var allt för denna helgen :) Tjoooo

Fredag :)

Jaha då var det fredagen den 18 februari 2011 nu då. Har klarat sova nästan hela natten så jag är nöjd, men är trött ändå. Käkat lite frulle och varit ute med Gotte och hämtat posten. Med posten fick jag brev från Pågen, dom vill veta nu hur mycket jag vill jobba i sommar.. Innan ens februari är slut. Jag har ju inte en aning om hur det går på arbetsintervjun nästa vecka? Om dom vill ha mig alls, eller bara lite eller heltid. Så hur fan ska jag kunna svara på hur sommaren ser ut för mig NU!!?? Suck.. Ska iallafall inte jobba v27-28, för v27 ska sista bröllopsfixet göras och lördagen den veckan blir jag Fru Solhäll :) Sen v 28 börjar Älsklingens semester så då ska jag ha en vecka ledigt med honom. Kanske låna mor & fars husvagn och dra till kusten bara han och jag på lite mini-honeymoon :D Även om planerna är att åka på HoneyMoon till Thailand till vintern måste man ju ha lite romantik <3

Nu ska jag duscha och pyssla lite här hemma :D Tjooo

:)

Fan vad dålig jag är på att uppdater.
Idag gör jag inte mycket här hemma, är ledig och lite sjuk. Mått illa hela natten och kräktes så kroppen är lite i obalans. Idag har jag inte mått illa så kräksjukan är det iallafall inte. Jag har scrappat lite och gjort 3 st kort, tvättar lite och tar det lugnt. Väntar på att Äsklingen ska sluta så vi kan mysa lite :)



Helgen var hur mys som helst, trotts att jag jobbade. I fredags lagade Älsklingen mat till mig (kycklingspett med jordnötssås och nudlar) och så spelade vi COD. I lördags jobbade jag och sen gjorde vi mat (pasta med bacon och ägg över) och spelade lite mera COD och tittade på "Trassel". I söndags jobbade jag igen och sen åt vi Hasselbackspotatis med kyckling och beasås och tittade på "Toy story 3).

Han är duktig han min blivande man ;)


Sen på alla <3-dag hade vi besiktning av gamla lägenheten. Den gick inte igenom så fick ny tid. Sen på kvällen var vi båda väldigt trötta så vi åt på pizzerian med Joellen och mar och far. Romantisk alla <3-dag, ja jag vet, men hela helgen var ju romantisk så det räckte :) <3





I tisdags jobbade jag och sen kom Joellen till oss. Vi gjorde hemmagjorda hamburger tallrikar och tittade på "Easy A".. mys. Igår åkte jag till stan för att besikta lägenheten och denna gång gick den igenom utan anmärkningar :D Så äntligen är vi av med den :D Sen åkte jag till Svärmor och fixade lite grejer till inbjudningskorten och lite andra scrappsaker till bröllopet. Vi tittade lite på Morden i midsommer och "Dear John". Sen kom Mamma oxå dit så vi åt lasagne och pratade massa. Kom hem runt fem och då blev det bara datorn, lite cod, lite slappande och sen sängen.

BTW har arbetsintervju nästa vecka :D Håll tummarna för mig :)

Norge :)

Helgen den 21-23 januari var vi ju faktsiskt i Norge för att lämna av Svågernickisva hos deras kusin Inga i norge. Kanske dax att lägga upp några bilder från denna resa :)

Torsdag: Jag, Nicke och Ellen började morgonen med att packa bil och släp med Nickes grejer. Sen åkte vi via Lammhult för att plocka upp Anders och sedan vidare till Nässjö för att hämta Ingela. Överraskade Nicke lite som inte visste att hon skulle med, glad blev han :) Med fullt släp blev resan ganska lång och vi var uppe nån gång runt nio- halv tio tiden på kvällen. Först käkade vi mat som Inga hade lagat till oss innan allt inpackande började. Inga och Nicke bor på 5: våningen UTAN hiss, vi höll på at dö. Efter det slocknade vi all fort...










Fredag: Vi sov länge och lämnade inte lägenheten på typ hela dagen. Vi packade upp lite av Nickes saker, sov lite i hängmattan och tittade lite på film. Framåt kvällen gjorde vi oss iordning och spelade ölspel och så kom Marwan och Kim :) <3























Lördag: Sov lika länge denna dag, men framåt tolv, halv ett gav vi oss ut för att åka till en stor scrap äffär utamför Oslo. Så då fick vi se lite av Oslo iallafall :) Efter vi varit där åkte vi tillbaka till lägenheten och fixad oss och sen drog vi till T.G.I Fridays och käkade asgod mat. Man kan dö för deras revben :) <3 Sen drog vi ut på en pub och dansade och drack.
































Nicke <3

Titta bland gamla bilder är inte alltid bra, nu börjar jag allt sakna dig lite Svågernickisva :) <3








Dagarna som varit...

Jag har haft en trevlig helg med massa firande och härligt folk. I fredags kom Anders Pappa, Anette och Timmy på besök. Vi åt mat, spelade Shred och med andra ord, tittade på "The invention of lying" och myste.

På lördagen skulle vi åkt till Flohult men det var för lite snö så det blev lite fika och mys innan dom åkte hem. Sen på kvällen kom Mor, Far, Svärmor, Småsystrarna, Joel, Jim, Malin och Emma på besök. Vi åt flygande jacob, sjöng massa singstar, festade och spelade charader. Riktigt kul kväll :) Jag fick lite scrapsaker, lite godis och lotter, lite alkohol och av min underbara Älskling: en soffa!! Tack alla!!

I söndags va Ellen K på besök och vi tittade på "Mc Gruber". Sen åkte vi till Jim & Malin och tittade på "Scott Pilgrim vs. The World", väldigt cool film :)

Igår, på min födelsedag var jag och Mamma i stan och köpte tapeter till gamla lägenheten och käkade lite och hade det mys. Sen på kvällen var jag och Älsklingen hemma hos Mor, Far och Vera och tittade på melodifestivalen och åt våfflor.

Idag har jag bara tagit det lugnt, tvättat lite, diskat lite, spelat lite cod med Ellen. Sen har jag lagat mat till Anders och sen har vi spelat COD han och jag. Jag är inte särskillt bra på det och kanske dödar en eller två om jag har tur. Menmen är kul att göra nått han gillar :) <3

Nu ska jag snart krypa till kojs med min ängel <3


Nya lägenheten :)

Vardagsrummet:
Allt är inte riktigt upp-packat och datorn ska in i lillarummet sen. Fick ny soffa av min Älskling när jag fyllde oxå så den leveras v13. Täcker hela väggen och är jätte snygg :) <3 Tack baby <3








Hallen:






Sovrummet:
Ny sängstomme ska köpas och nya sängbord. Garderoben är awesome :)







Köket: Här är baren inte helt färdig, hyllplan är nu insatta och belysning.











Lillarummet:







Badrum:



London <3

Söndag: Vaknade och insåg att vi faktiskt hade tur med vädret en dag. Nästan 10+ grader och strålande sol, kunde dagen börja bättre. Vi gjorde oss iordning och tog tåget in till city, köpte med oss nötter och åkte till Green Park för att mata ekorrar och fåglar. Gick genom hela parken igen och bara myste. Sen gick vi till ett café som hette Pret a manger och åt frukost, varm oboý och toast :) Sen gick vi vidare upp till Piccadilly circus, gick runt i ett köpcenter och kollade. Sen åkte vi till Nothing Hill igen och gick runt där lite och sen gick vi till Londons största köpcenter. Väldigt stort och massa lyx affärer som Gucci, Tommy Hilfiger mm.. Sen åkte vi tillbaka till Piccadilly och åt på Rainforest Cafe. En cool resturang där det var stjärnhimmel, det åskade, robot djur som rörde på sig och lät, lite udda men ändå coolt :) Maten var väldigt dyr men god. Sen gick vi runt lite till innan vi åkte tillbaka till hotellet för lite mys. Vi la oss runt tio och klockan ringde vid kvart i 3.

Måndag: Åkte buss till Stratford och sen vidare till Stansted. Vi åt frukost på Burger King och sen gick vi omkring och kikade i taxfreen. Vi glömde bort tiden och kom typ sist till gaten, men fick ändå plats jämte varandra <3 Båda somnade som stockar på flyget. Men jag vaknade ca 20 minuter innan vi skulle landa av att mina öron gjorde JÄTTE ont, trodde dom skulle gå sönder. Som tur väl gick det nästan över så fort vi landat. Landade vi ca halv 10 svensk tid och sen begav vi oss hemåt. Stannade en snabbsväng på Ikea och sen åkte vi hem och vilade :) Vi hade en awesome helg tillsammans som vi aldrig kommer glömma <3




















































London <3

Lördag: Vi sov till runt nio och missade hotellfrukosten, klädde på oss och drog iväg. Vi hade sjukt ont i hela kroppen så vi knappt klarade gå. Så denna dagen blev det mera tunnelbana, fast endel gick vi ändå. Vi började med att åka till Hyde Park, men den parken var riktig stor och riktigt tråkig. Fanns inte mycket kul att titta på och det blåste jätte kallt. Men som tur väl regnade det inte denna dagen. Sen gick vi till Nothing Hill och kikade lite innan vi begav oss mot piccadilly circus igen. Där gick vi till T.G.I. Friday... världens bästa resturang med jätte jätte god mat. Deras revben var dom godaste jag någonsin ätit. Efter det köpte vi Cinnabons (jätte goda kanelbullar med frosting) som vi tog med oss och åt på tåget tillbaka till Illford. Väl tillbaka chillade vi lite i sängen innan vi duschade och begav oss in mot London och T.G.I igen. Där var det jätte svårt att få bord på kvällen men det gjorde inget för det fanns så mycket att titta på och tillsalut fick vi bord. Dom hade världens godaste drink med oreocockis, baileys, mint likör och glass i, en jätte stor för bara 70 svenska :) Där satt vi till halv ett och sen tog vi tåget hem, andades in helium, köpte smirnoff ice och chips, drog till hotellet och spelade spel och drack i sängen. <3














































London <3

Tosdag: Resan började med att vi åkte från Växjö med bil vid tio tiden, åt frukost på Donken och sen begav vi oss mot Götet. Ut till Landvetter för att fixa prel. pass till Anders och sen hem till kusin Tova. Där åt vi Tacos och myste innan vi åkte till Göteborg City Airport. Vid kvart över nio lyfte flyget mot London :) Vi landade på Stansted vid strax innan elva, engelsk tid. Tog buss till London och vårat hotell i Illford, båda slocknade direkt.





Fredag: Det ösregnade hela dagen och vi gick jätte långt. Vi åkte London Eye och käkade på KFC. Såg Big Ben, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, matade ekorrar och annat mys. På kvällen gick vi ut på en lokal pub och drack lite :)





































RSS 2.0