Nä men Hallå!!

Ojojoj nu va det längesen jag uppdaterade igen. Bilder från Londonresan & Norgeresan kommer så fort flytten är färdig. Ja London var btw awesome och vi hade jätte mysigt och bara gick omkring och njöt av allt och varandra <3 Norgeresan var oxå skitkul, kul att träffa Inga igen och se lite av oslo och Nicke och Ingas lägenhet. Mer detaljer om resorna kommer oxå. Vi har haft fullt upp med att få iordning lägenheten så jag har inte hunnit blogga nått. Men nu är iallafall hela nya lägenheten målad och tapetserad. Blir jätte bra och vi är jätte nöjda, vi har tom hunnit flytta massa lådor och packat upp lite saker. Vi har köpt en dubbelsäng äntligen, så nu känner vi oss vuxna xD Byggt en bar har vi oxå gjort och massa annat. Hela gamla lägehenten är nerpackad och nu väntar jag bara på att det ska bli tisdag så vi kan flytta alla våra möbler.

Hela denna helgen har jag jobbat och packat och rensat. Igår hade jag myskväll med mej själv, tittade på "The Ugly Truth", en av mina favoritfilmer och så käkade jag subway, chips, vitlöksdipp och drack cola.. myspys :) Älsklingen hade grabbkväll hemma hos jim m

London <3

Då är det äntligen torsdag, som vi har väntat. Älsklingen har varit sjuk hela veckan och jag vaknade med jätte ont i halsen. Typiskt oss, men vad gör det när London väntar. Nu ska vi bara duscha och göra oss iordning, sen blir det frukost på Donkan som jag lovat min Älskling. Sen åker vi till Lammhult för att lämna Gotte och sen till Göteborg. Träffa Tova och fixa lite innan för flyget går inte förens kl 9 ikväll :D Så det blir en dag i Götet oxå. Vi landar i London vid 10 nån gång och sen bär det av till hotellet och sängen och sen väntar 3 heldagar i London med världens underbaraste Fästman <3


Göra lite nytta idag...

Igår blev det inte mycket gjort, tvättade och sen satte ryggen igång och härja med mig. Lagade mat tills Älsklingen kom hem, fläskfilé, bacon och kantarell gryta med ris. Sen tittade vi på "I love you, man" en av mina favoritfilmer :) Jag pratade lite med Dennis i telefon, längesen nu. Sen la vi oss och jag vaknade inte förens nu vid halv tio, sovit nästan 12 timmar :O

Idag ska jag packa, växla pengar och skriva ut flyg och hotellbokningen. Sen hoppas jag att vi kommer till Lammhult med idag, vill bli av med lite fler banankartonger här hemma.

Några banankartonger, jag undrar hur många vi kommer få köra sammanlagt?


Såhär ombonat och fint har vi det i köket xD


Jag ÄLSKAR Anders nya innertofflor han fick av Joel, Awesome :)

När blev det modernt med utsvängda bootcut jeans igen?

Kollade in Hm´s nya kollektion och såg massa såna jeans, det var många år sen det var modert. Visserligen är jag en av dom få som faktiskt gillar det. Men jag märkte aldrig att det var påväg tillbaka, fast det kanske man inte gjorde med tights, axelvaddar, midjehöga byxor osv osv heller...




Idag är det måndag....igen...

Nu har jag uppdaterat hela julhelgen. I mellandagarna fick jag jobba, tom på nyårsafton. Men sen på kvällen var vi på förfest hos Jim och sen var vi i Folkan. Endast 2 bilder togs :P haha typiskt mig.

Anders, Jim och Martin


Tolvslaget och regn :P


Vi har kört 12 banankartonger till nya lägenheten. Här hemma står 8 till kartonger och väntar på at köras. Prydnader, gardiner och annat man inte behöver börja försvinna från lägenheten nu. Ser ju lite tråkigt ut men skönt att slippa göra allt på en gång. Vi har fått klartecken på att måla kökstaket vitt så det ska jag börja med imån. Vi har dessutom målat sovrummet klart så nu vänar bara tapeter där inne. Halvvägs ungefär, men sen måste man ju jobba med så det är inte alltid man hinner med allt.

Idag håller jag på att tvätta, ska börja packa, se till så allt som ska med kommer med. Kanske växla lite mera pengar och skriva ut flygbiljetterna. Packa lite mera här hemma och bara göra nytta. Imån åker vi till Lammhult igen för att få lite gjort innan London resan som är på torsdag.

Ja  för på torsdag förmiddag drar vi till Göteborg, ska träffa Tova lite på dagen. På kvällen åker vi till Ldonon och stannar tills på Måndag morgon. Hoppas på okej väder och inte för kallt så man kan promenera omkring mycket. Sen hoppas man ju alltid att vårat Bed and breakfast är som på bilderna ;)

Julmys i Hässlunda

På måndagen åkte vi till Anders kusin Lina med familj i Hässlunda. Alla kusinerna var där och vi hade jätte mysigt. Alla barnen gör mig dock bebissugen ;)



Alice letade upp sitt diadem så vi skulle vara likadan. Gullunge <3














Ture och Casper :)









Lillejul i Tyringe

På juldagen åkte vi ner till Tyringe till Anders Pappa med Familj för ännu ett julfirande. Vi hade väldigt trevligt och fick fina paket, god mat och lekte lekar :)





Vi lekte lekar xD











Paket

I julklapp fick vi:

*Pengar till våran London resa nu på torsdag
*Presentkort på Bike for fun till Anders
*Presentkort på Gina till mig
*Presentkort på hemmakväll till nästa Greys box
*En äggkokare
*MassageOlja
*Hudkräm
*Parfym
*Muffinsform
*En kudde
*En halsduk
*Jag fick massa scrapsaker av min Älskling

*Älsklingen fick en ny tv av mig :) och ett Shreed :)



Sen köpte vi nya filmer till oss själva i julklapp


och jag köpte nya vinterkängor


Julen

Den blev inte riktigt som vi tänkt oss, vid typ 9 kvällen innan julafton ringer Pappa, då ligger stackars Mamma och spyr. Och eftersom Anders kusiner från Finland är väldigt små och lätt blir sjuka blev det först jul hemma hos Svärmor istället. Dan innan jul fick min Älskling sitt första paket för att jag inte kunde hålla mig längre, en 46" tv och OM han blev glad!! Aldrig sett mänskan så lycklig xD Haha Vi satt uppe till ett på kvällen och satte upp Tv:n. Ändå vaknade vi båda vid 6 på julaftonsmorgonen och kunde inte somna om. Så vi gick upp och drack varm oboy med grädde och tittade på "Hot tub time machine" jävligt rolig film :) (Eftersom vi köpt 20 nya filmer dan innan hade vi ju lite att välja på med.) Sen gjorde vi oss iordning och drog till Svärmor :)































Sen åkte vi ut till Familjen i Lammhult :)








Emma :)

Första dagen på nya året har jag bara slappat i soffan med Anders hemma hos mor och far. Inte särskillt bakfull alls faktiskt, men framåt eftermiddan kom en extrem huvudvärk som precis släppt. Vi kom precis hem till Växjö och jag ska lägga mig och sova nu. Jobbar ju imån, så Älsklingen får krypa ner och natta mig lite :) Nyår igår firades på folketshus, väldigt trevligt, trotts att man fick ta hand om spyende flickor och bli förbannad på jävla små tjejer som skjuter raketer bland folk. Inget vett innanför pannbenet på vissa. Annars blev kvällen lyckad men massa kära återseenden :) Egentligen orkar jag inte alls blogga nu och bilder från julen osv kommer upp en annan dag. Info om bröllop, nya lägenheten och flytt får oxå vänta. Egentligen bloggar jag bara lite för att EMMA KARLSSON tjatade på mig igår :) Så varsågod Emma :D

Gonatt!!!

RSS 2.0