Ägg & Baconsallad

Trött som fasiken idag, så de är skönt att man är ledig imån så man får sova ut. Men måste ändå gå upp ganska tidigt så man kan se Svärmormor när hon är med & skrapar triss i tv :) Lycka till Ingrid!!

Nu ska jag & min underbara blivande make göra ägg & bacon sallad. Sen ska vi se en film, titta på idol & bara mysa jääätte mycket.


Dema

Jaha igår var man i ullared med systrarna :) Hittade massa kul saker, köpte ny vinterjacka, en tröja, t-shirt till Anders, Julsaker, greys anatomy box 3, lite julklappar, scrappsaker och lite annat smått och gott. Efter Ullared var vi hos Joellen och tittade på Idol :)

Nya tröjan


Nya Jackan


Sen jag vaknade har jag ätit frulle, duschat och gått ut med Gotte en sväng. Nu ska jag fixa mej lite och sen ska jag åka till Norremark och Dema lite för Pågen :D Mellan 10:30-19:00 så det blir ganska sen dag idag. Sen ska jag åka direkt till Svärmor och scrappa lite :D

Tjooo!

punkt, punkt, punkt..

Lördag, söndag, måndag....
I lördags jobbade jag 06:00 till 13:30, sen hem och duschade och sen åkte jag och Älsklingen ner på stan lite. Efter det åt vi pizza och sen tittade på vi "Couples retriet". En av våra 20 nya filmer vi köpte i lördags :) Filmfreaks xD

Igår jobbade jag 06:00-11:00 och sen drog jag hem och så städade vi hela lägenheten. Sen somnade jag på soffan pga för lite sömn, pga jobbiga människor utanför lägenheten mitt i natten :@ Sen åkte vi till Nicke och Svärmor och blev bjudna på Tacogratäng som SvågerNickisva gjort :) Sen tittade jag, Älsklingen, Nikke & Kim på "Get him to the Greek" och Jäävlar vilken bra film :) Älskade den :)



Idag har jag jobbat 06:30-15:00 och sen bara suttit här och glott. Nu tänkte jag klä på mej rejält och ta en runda i "skogen" med Gotte, om jag nu hittar nån vidare skog här xD Sen kommer Marwan, Kim, Nicke & Vera hit så ska vi titta på "Defendor" och mysa.

Sen blir det sängen ganska tidigt för imån drar jag och mina Älskade systrar till Ullared :)



Nya krukorna & blommorna till sovrummet :)



Nya blommor till vardagsrummet :)

Steve & Sture

Nu har det storhandlats mat, köpt nya krukor och blommor till sovrummet och ätit på Donken. Sen har jag, Älsklingen och Joellen varit och hämtat deras små bebistvillingar utanför Alvesta. Super söta pojkar som vi blev kära i direkt :)

Steve & Sture :)



Men man saknar ju sin bebisRufus när man träffar bebiskissar :/ <3


Nu ska jag plocka upp mina blommor och sen blir det sängen för imån är det jobb på schemat igen.

Nattinatti :)

Lönedax :)

Jaha då har man varit duktig och jobbat, bara det att jag ska jobba lörd-mån oxå. Sen ons-tors och lörd, så det blir inte mkt ledigt och så ska vi till ullared på tisdag. Så fredag är nästa helt lediga dag, om en vecka xD

Lönedag är en härlig dag, framför allt när vi får två löner för fösta gången på jag vet inte hur länge. Men sen är det ju ullared, klippa sej, mat, räkningar, ikea, nya skor & vinterjacka och massa annat som måste tänkas på och så klart bröllopskontot som ska fyllas. Så snart är lönerna slut xD

Nu ska jag bara hoppa in i dushen och fixa mej sen ska vi hämta Joellen och åka och handla. Sen ikväll ska vi åka med dom och hämta sina små kattbebisar, Sture & Steve (inget amerikanskt uttal här inte :P )
Blir kanske lite mys med dom och sen blir det Idol, idol-nörd som man är.
Måste ta tag i den där disken som hopar sej i köket med (tänkte betala lillasyster vera för det, men hon hann ju tyvärr inte :P )

Tjoo

Nya kort & layouter

Blev inga bra kort, har inte den bra kameran hemma :P



Kort











Layouter






:)

Idag ska jag försöka städa och kanske plugga lite. Sen tänkte jag gå en sväng och kanske dra med mej syrran till Svärmor och scrappa :D Ikväll blir det Idolmys och slappande.

Tjooo

Varför??

Jag har sån ångest över att välja brudklänning, var med mor & syster igår och provade och jag kan verkligen inte bestämma mej. Finns så jävla många olika modeller att välja på att jag blir galen. Kommer få extremt mycket mer ångest innan jag är färdig med detta och det får jag ännu mera ångest för xD Man vill ju välja den rätta klänningen men hur jävla lätt är det då? Snart ber jag Anders välja klänning åt mej :P


<3

Igår umgicks jag med Marwan hela dagen, vi va hos syster ellen och myste och kollade på "Grown ups". Sen lagade vi pasta carbonara tills pojkarna kom hem från jobbet och kollade på "Cop Out" och efter det åkte vi till Micke och Madde och kollade på Idol. Sen körde vi hem Joellen och sen Marwan och sen blev det sängen. :)

Idag vaknade jag vid 9, sen har jag bara suttit här. Tänkte ta mej en dusch och kanske städa lite, åtminstonde diska. Sen kommer mamma och fikar och så ska vi åka och kolla/prova brudklänningar.









Tror det finna lite för många klänningar att välj på xD



Idag saknar jag vintern, fjällen och dagar när jag grävt ner min syster såhär :) <3

2010-09-21

Då var det tisdag igen, Älsklingen är på jobbet och Marwan ligger och sover bakom mej på golvet. Väntar på att han ska vakna så man kan umgås lite, men det lär nog dröja xD

Igår åkte jag och Ellen till Mor & syster i Lammhult, åt pannkaksfrulle och myste ihop. Stannade tills pojkarna slutade på jobbet och då åt vi mat hos mor & far innan vi begav oss mot Växjö. Där plockade vi upp Mawii & åkte till Joellen, tjabbade massa skit och tittade på "Mac Gruber", jävligt kul film :P

Idag ska jag nog tvätta, umgås lite med Mawii & sen inget mer för jag är trött idag. :)


Söt pojkarna <3

...

Jag har en vän som heter Marwan, han är från Irak.

Anser 5.8% av Sveriges befolking att han inte har rätt att bo här?

Jag tycker alla Sd borde ha en vän precis som Marwan då skulle inte Sd finnas :)


Idag skäms jag över att vara svensk..

Hur fan kan ett främlingsfientligt parti som Sd komma in i riksdagen??!!
Består 5.8% av sveriges befolkning av blöjnazister eller?
Idag bär jag svart... för jag skäms, skäms över att vara svensk.
Skäms över ca 500 000 människor i Sverige.
Jag anser att alla människor har lika värde.
Sverige behöver mångfald, jag vill byta ut 5.8 % av svenska befolkningen mot invandrare från alla världens hörn. 



Svamp :)

Måndagen bestod av förutom skräck också av härlig svamp plockning med Älsklingen, Mor, Far & Gotte. Vi hade underbart väder och hittade mycket svamp. Gotte lekte i alla dypölar av levde livet :)
Sen lagade mamma god mat med kantareller till och sen sov vi över hos Mor & Far då min mage vägrade ge med sej och jag inte klarade köra bil.

















Igår latade jag mej bara eftersom jag fortfarande hade ont i magen. Lagade mat tills Älsklingen kom hem och sen åkte vi till Joellen och tittade på Idol.

Idag har jag varit på Komvux och pratat med Samhälls läraren och rett ut ett annat missförstånd ang naturkunskapen. Så nu ska jag diska, ta hand om tvätten och dammsuga och sen ska jag till Nikke och klippa honom och scrappa lite :) Har fortfarande ont i min stackars mage, men det får man vell leva med x'D

Tjoo

Älskade Gottebebis <3

Paniken steg i kroppen, jag hyperventilerade och grät om vartannat.
Min Älskade Gottfrid var en sekund från att bli påkörd igår.
Vi skulle gå ut till bilen hos mor & far, utan koppel som vi alltid gör. Men denna gången fick han syn på grannens katt Sture, som han jagar ibland men aldrig längre än till parkeringen. Men denna gången fick han fart ner över grannens tomt och ut mot stora vägen. Jag ser men kan inget göra samtidigt som jag hör en lastbil komma. Jag hör däcktjut men ser inte om han hinner stanna och paniken rusar i kroppen. Jag springer ner över grannens tomt och ser Gotte springa tillbaka över vägen och upp på andra sidan grannens tomt. Lättad över att han klarade sej men när den första chocken lagt sej började jag gråta och hyperventilera. Bland det värsta jag varit med om, jag har fortfarande ont i magen :/


Bebishelg :)

Ja då har en ny vecka börjat igen. Jag sov ända tills kl 9 idag, trött efter gårdagens jobb tror jag.

I fredags åkte vi till Skåne till Lina & Putte direkt efter Anders slutat jobbet. Träffade Lilla Alice & nya lillebror Casper, nya lille Ture var oxå där med sin mamma Karin & pappa Jonte. Dag, Jonathan, viggo, Inga & Bitta var oxå där och lille Nils såklart. Myste med bebisarna, tittade lite på idol, pratade strunt och hade allmänt mysigt hela fredags kvällen. På lördagen blev det mera bebismys och sen åkte jag, anders & nikke till Susanne och fick cheseecake :) Så jävla god :) Sen åkte vi förbi Willy & Nettan en sväng och snackade lite innan vi begav oss hemåt igen.

Jag & söte Ture


Dag & Jonathan


Älsklingen & Ture



Lille Viggo



Sötungen Tantan :)



Jag med min nya bästa kompis Alice :)
Jag skulle va med henne hela tiden och hålla handen.
(Alice brukar alltid vara blyg i början men hon kröp upp i min famn direkt när vi kom)


Stolta storasyster Alice med lille Casper


Älskling & Casper


Lille Nils & Lille Casper :)




I lördags kväll var vi en sväng hos Joellen innan det blev sängen. Igår jobbade jag och sen blev det lite bröllopsplanering :) Sen lagade jag fläskfilé, ris och kantarellsås och sen tog vi en promenad till Joellen och tittade på The expendables och en gick vi hem igen.



Jag tyckte filmen var bra, över mina förväntningar iallfall. Trodde den skulle bli lite patetisk, men helt okej och lite kul ibland. Snygga scener och sånt :)



Prova klänningar

Gårdagen tillbringades med Lillasyster Ellen. Vi var på arbetsförmedlingen, sen pratade vi med Greenpeace som hade så fina dräkter, skrev på namnlistor och fick pins. Sen kollade vi på vigsel ringar, inte det lättaste att hitta en som passar med den jag redan har. Sen skulle vi gå in en snabbsväng och kolla på brudklänningar. Blev kvar i två timmar och provade klänningar, slöjor, handskar och underkjolar. Ellen fick snöra, puffa kjolar och klä på mej. Fick dock hjälp av dom som jobbade i butiken. Hittade en tärnklänning som satt jätte fint på Ellen med :) Ska lägga upp bild påå en av klänningarna jag provade senare!

sol-vind & vågkraft


Idag ska jag städa undan lite här, kanske hälsa på Svärmor och troligtvis åka till Skåne :)

10...

månader kvar idag :)

..

Ta ut Gotte, ta en morgon cigg & äta frukost. Sen slänga i inpackning i håret och börja städa här.



Jag är sugen på en ny liten Rufus, vi saknar honom :/

Nya Rufus??


Gamla Rufus <3

Bestmans ;)

Då sitter man här igen, kunde verkligen inte sova längre. Har legat och snurrat i typ två timmar. Men men bra för idag har jag tänkt och städa hela lägenheten innan vi begravs här inne xD Tvätttid har jag idag oxå så skönt att få allting gjort. Sen kommer nog lillsis sen idag med :)



Tänkte lägga upp bilder på Älsklingens Bestmans oxå:

"Svåger" Joel ska vara Huvudbestman



Brodern Lille Nils (- Nicklas)


Bästa vännen Marwan


Bästa vännen Kim


Lillebror Timmy



Tyckte jag hittade fina passande bilder ;) haha

Bröllops, idol & Gottis

Det är nu 10 månader och två dagar tills vi ska bli man & fru.

Bröllopsguidens planeringlista:

1 år- 9 månader kvar:
*Bestäm datum & tidpunky för vigseln- 9 Juli kl 14:00
*Betäm bröllopets stil & karaktär- hemligt ;) men klart
*Boka kyrka- klart

9-6 månader:
*Bestäm bröllopsklädsel, sys, hyras eller köpas- Vi ska själva sy till oss tjejer, brudklänningen är bestämd men tärnklänningsmodeller är dock inte helt 100% än. Anders ska nog hyra.
*Besluta er för en budget om hur det ska betals- Budget är satt och vi ska själva betala det mesta, men får lite hjälp av underbara föräldrar.
*Boka festloka- Klart, folketshus i lammhult.
*Boka fotograf- Klart, Maxipuff
* Påbörja gästlistan- En preliminär gästlista är skriven
*Välj vilka som ska ingå i ert bröllopsfölje- Klart, 5 tärnor, 5 bestmans och 6 brunäbbar :)


Känns härligt att listan är avbockad fyra månaders framåt :)

Mina tärnor:

Lillasyster Ellen ska vara huvudtärna


Lillasyster Vera


Kusin Tova


Svägerskan Melissa



och sist men inte minst bästaste vännen Mirelle ;)


Nu ska vi till Joellen, äta hemmgjord pizza, titta på Idol och äta massa Gottis :) <3

Rese-drömmar

Jobbat 6-15, nu är jag hemma och trött. Väntar på att Älsklingen ska komma hem så ska vi åka till Svärmor som kommit hem från Turkiet idag :) Sen blir det sängen tidigt ikväll för imån blir det jobb igen.



Sitter & funderar lite på länder jag vill åka till :)


Bröllopsresan kommer gå till Thailand:


Sen är vi sugna på att tågluffa i Europa:

Typ till England/London



Österrike


Frankrike


Italien



mm mm mm


Sen vill vi åka till Usa och planen är att vi ska åka dit om 3 år när Älsklingen fyller 25 och svärmor 50
, (om jag hade fått bestämma och man hade haft tid att vara där i flera månader skulle vi bila och besöka typ HELA Usa!!)


New York


Florida








Texas


Los Angeles




Las Vegas






och många många fler...

...

Jag har verkligen inget kul att blogga om, varför jag bloggar ändå? För att jag är uttråkad, men borde egentligen krypa till kojs. Jaja sagt och gjort, nu blir det sängen så man orkar gå upp vid 05:00 imån xD


Sötepojkarna valborg -09 :) <3



Natti Natt

Ännu en helg...

Legat på latsidan, har svårt att få tid att blogga på helgerna. I fredags åkte vi till Joellen och hjälpte dom att måla om i hallen. Blev jätte snyggt :) Sen åkte vi hem och glodde på tv en sväng innan sängen. Igår jobbade jag 06:00-13:00, kom hem, åkte till systemet, hämtade färg hos Joellen och hem och målade bänken i hallen och dom nya skohyllorna. Jätte bra blev det men det var jobbigt xD Taggade för utgång men så fort jag satte mej ner i soffan dog all min ork och febern började göra sej påmind igen. Men duschade, lagade mat, åkte till Missan en sväng och sen till Joellen. Sen drog vi till Jocke, Max och Anton en sväng innan alla drog til Oleo och vi drog hem och satte på Wall-E. Båda två däckade i soffan efter typ halva filmen så sen blev det sängen. Idag är tanken att vi ska träffa Marwan och Kim, hoppas vi iallafall :) Och sen ska vi till Missan och se en film så hon kan få lite sällskap :)

Visar bilder på hallen sen :)


Tjoo

Scrapp, scrapp, scrapp & sjuk plutt..

Fredag Morgon och jag har precis vaknat. Igår var jag i Ronneby och jobbade, så trött när man kom hem. Men åkte till Svärmor och hämtade lite scrappsaker så det blev scrappande igår med när Älsklingen spelade dator.

På 2 dagar har jag gjort dom här korten :)













Om nån är intresserad får ni gärna köpa korten eller beställa så gör jag ett som ni vill ha det :)

Ska nog sättta mej och pyssla lite till innan jag ska hämta Ellen & Vera och åka en sväng till stan. Sen blir det nog bara att slappa ikväll för Älsklingen är lite dålig idag. Stackars lille pluttasen <3Men jag hoppas han blir bättre så man kanske kan åka till skåne imån efter jobbet :) Bebismys :)

Scrapping & bebisar :)

Jaha efter all städning och tvättning igår blev det att åka med Ellen och Sara till Landstoken och inhandlade lite scrappsaker. Sen åkte vi och åt Subway och sen åkte i till Svärmor fast hon är i Turkiet, men Nikke var hemma och tittade på Titanic :) Där satt vi och scrappade i 3 timmar medans våra kära pojkar var hemma hos Joellen och spelade.  Det här hann jag med under dom 3 timmarna:






Sen hämtade jag min Älskling och sen blev det sängen.
Nu har jag tänkt klä på mej, ta ut Gotte och sen åka och scrappa en sväng. Sen vet jag inte vad jag ska göra mer idag!! Det får man se...

Grattis Lina till pojken du har tryckt ut :) och grattis till Karin som tryckte ut en pojke förra veckan, lille Ture :)

RSS 2.0