Måndag morgon

Ganska nyss vaknat och varit ute och gått med Gotte en sväng :)
Har haft en härlig helg, i fredags var vi inne i stan och hämtade våra pass och kikade i lite affärer med Svärmor. När vi kom hem blev det lite mys i soffan och sen sängen tidigt för jag jobbade i lördags. Efter jobbet kom Svärmor på besök, vi kökade gott och tittade på film. Igår var vi hos Jim och Malin en sväng och träffade Frank :) Sen provade jag på Poweryoga och det kommer jag nog att fortsätta med. Sen åkte vi hem och Anders lagade mat och jag fixade choklad pudding och grädde, vi tittade på första X-men och myste. Sen drog vi till Joellen och tittade på film och åt chips och varm chokladmjölk med grädde ;) Hann med massa igår :)

Idag ska jag tvätta och kasnke åka in en sväng till stan och växla pengar och lite annat smått och gott :D

Fredag

Nu ska jag dra bort till mor en sväng och sen ska Baby och jag till stan och hämta våra pass och växla pengar inför Turkiet resan nästa torsdag :D Tjooohooo <3

Oslo

Jaha då var man hemkommen efter 3 dagar i Norge hos Svåger Nicklas :)
I måndags när jag kom upp åkte vi till deras kusin Ingas jobb och kollade in djuren, sen gick vi hem och tittade på den underbara utsikten.








I tisdags började vi med att åka till Vikingskepps museet där Nicke jobbar som Vakt. Sen gick vi ner mot hamnen och Fram-museet, efter det åkte vi Färja över till Aker brygge och åt mjukglass. Sen åkte vi till Vigelands parken och tittade på alla statyer och myste. Sen drog vi hem och gjorde picknick och tog med oss Marwan till den botaniska trädgården och hade picknick där :) Sen drog vi till Qadis där Marwans tjej Emma jobbar och drack shots och drinkar, väldigt trevlig kväll :D





















I onsdags glodde vi på film halva dan och sen drog vi och checkade in Marwan och Kims lägenhet. Sen drog jag Nicke och Marw till TGI Fridays och åt  :D Och sen hem och glo på film igen :D Och åkte jag hem igen :/





Underbar resa <3

Onsdag

Skönt med lite sovmorgon idag, lyckades nästan sova till halv nio trotts mardrömmar och sms. Jobbar 12-16:30 idag så det är en ganska skön dag. Senaste veckan har jag mest bara jobbat, hjälp syrran lite i deras nya hus och varit på Karl-Oskar. Och resten av veckan ser ungefär likadan ut, sista veckan på schema och sen vet jag inte hur det blir. Ska dessutom på The Ark på Tyrolen i helgen :) Hoppas på härligt väder, fast det redan känns som höst.

Igår hade vi varit gifta i 1 månad <3 Tiden den går :) Vi har börjar planera lite inför smekmånaden och just nu lutar det åt att vi tar en sista minuten till Grekland, Kroatien eller Turkiet redan nu i september och sen åker igen i januari-februari :) Delar upp smekmånaden på 2 :)

Nä nu ska jag äta lite frulle och gå och duscha :)



Jag har målat balkong räcket :) (Före och efter)



Vi var på Karl-oskar :)


och syster växer ;)


Hinner inte riktigt med..

Jag jobbar hela dagarna och när jag inte jobbar är jag hos syster och hjälper till med renoveringen eller städar, tvättar eller donar jag hemma. Men ikväll ska jag utöver att tvätta lite och kanske dammsuga även försöka ta det lugnt så jag kan orka med ännu en jobbdag imån och lite Karl-Oskar dagarna på kvällen :D Sen är jag ledig på söndag, och då vi ska även försöka få in lite extra Nicke-tid nu när han är hemma från Norge. Sen är det jobb mån-ons så ni förstår att jag helt enkelt inte har tid att blogga för tillfället. Men när schemat är slut så ska jag försöka börja lite på riktigt igen och lägga in lite bilder från Bröllop osv :)


Familjen Solhälls nya tillskott, Gottes lillasyster Agnes :)



Och Mosters lilla Älskling växer så det knakar där inne :) <3



RSS 2.0