Mosters Älskling <3


<3

Idag är det bara 10 dagar kvar, vi börjar bli väldigt nervösa.. men är väldigt lyckliga <3


Onsdag

Har varit ledig i två dar nu, i måndags var jag och Älsklingen i Växjö och köpte röda band och åt med Joellen. (det andra vi skulle gjort var stäng mm) Så igår fick vi åka in igen, vi beställde bröllopstårta av Gittan och den kommer bli awesome och vi bokade väst och Kravatt :) Sen åkte vi hem och åkte till Grunnen med Joellen och sen tittade vi på "Transformers II") Idag ska jag göra massa bröllops saker, kanske försöka få mig lite bränna och kanske städa lite. Sen ska vi åka in till Växjö.. Igen.. och kolla på "Transformers III" TJOOHOO :D Som vi längtat efter denna film.


<3

12 DAGAR KVAR TILLS JAG BLIR FRU SOLHÄLL IDAG :D <3 LYCKA <3


Måndagen den 27 Juli

Har jobbat hela natten mellan 21-07, sovit fyra timmar mellan 8-12. Blivit väckt två gånger på dom timmarna så ja jag känner mig ganska mör i kroppen. Vi kom hem vid 20 igår efter 4 dagar i Halmstad med vänner och familj <3 Mest har det bara regnat men vi har haft trevligt ändå. Men igår lyste solen äntligen, så vi stannade några timmar längre för att få njuta lite. På hemvägen tog vi en snabbtripp till Ullared, köpte bara lite små saker, kalsonger, godis, bebiskläder, en kruka, tvättmedel och lite sånt :)

Nu ska jag ta med mig Gotte och gå en sväng, hämta laddare till telefonen hos mor och far. Sen ska jag plocka lite här hemma och vänta på bredbandsbolaget. Sen får det nog bli stora staden i eftermiddag och fixa lite inför bröllopet :)


Tjoo

Bildbomb :)

Har glömt att lägga in bilder på senaste så här kommer några :)

Älsklingens nya tattuering som han gjort tillägnad mig <3
("Sov på min arm Vila i mitt hjärta")


Vi har varit på ombytta roller fest ;)
Anders som tjej och jag som kille :)


och jag har haft möhippa :) Lägger upp fler bilder sen :)
(min fina utstyrsel)

(Anders, svärmor och jag)


(Tar en paus vid Frejen)

Måndag

Har äntligen kommit hem efter en lång dags jobb, har blivit endel jobbande i helgen. Skulle jobbat 7-11 lörd-sön men istället blev det, 7-12 lörd och 7-16 sönd. Extra pengar är alltid bra att ha :) Idag jobb till fyra och imån till tolv, sen tar jag semester tills på söndag :) Blir Halmstad med hela familjen, hoppas bara på fint väder. Jag, Anders, mor, far och svärmor åker ner på onsdag och sen kommer syskon och vänner på fredag :)

Dom senaste dagarna har bröllopspaniken börjat komma, vi börjar bli mer och mer nervös nu. Drömmer mardrömmar och har svårt att sova och slappna av. Men det är ju mindre än tre veckor kvar nu så kanske inte så konstigt.. ;)

Har beställt tyg till löpare idag så efter midsommar ska dom sys, vi ska beställa tårtan på onsdag och försöka göra färdigt bordsplaceringen innan midsommar :)

Anders <3<3<3

3 veckor kvar...

Varför är jag uppe nu? vakna halv 6 när man inte behöver gå upp förens kvart över irriterarar mig. Har dessutom inte sovit bra inatt så kunde behövt lite mera sömn. Men men ska försöka få i mig lite jordgubbar med mjölk till frukost sen kliva ur morgonrocken och ta mig till jobbet för jobb 7-11. Riktigt skön dag idag och jobbar likadant imån. Idag kommer dessutom Ingela ut till Lammhult och Mamma ska ÄNTLIGEN fixa färdigt det sista på min klänning.. hoppas jag ;)

BARA TRE VECKOR KVAR TILL BRÖLLOPET NU!!!!

Haft fullt upp hela veckan: i måndags var jag i stan med Ellen och Emma, gick på Grand och åt lite. I tisdags städade jag i TRE timmar och sen var jag på förflyttningsteknik, dessutom var vi Kännestubba och kollade in festlokalen :) I onsdags var jag i stan på Demenskurs, träffade Svärmor och lunchade, gick lite på stan, köpte lite blommor och hämtade cykel hos Anders mormor. Sen på kvällen kom Ellen K och hängde :) I torsdags jobbade jag 7-16 och sen var Joellen här en sväng och igår jobbade jag 7-16 igen och sen fixade vi lite med klänning och sen tittade jag och Älskling på "Paul" innan jag kröp till sängs :)


2½ års dag

Idag är det min och Älsklingens 2½ års dag och även ett år sedan han friade :)
Vi firade lite igår och var på Acropolis och åt och sen tittade vi på bio, "Kung fu panda"... Mys <3

Det är mindre än 4 veckor kvar till bröllopet och det börjar dra ihop sig med alla småsaker som ska göras. Klänningarna ska bli färdiga, tårtan ska beställas, bordsplaceringen ska göras mm mm... Men det är roligt och vi försöker njuta av varje sekund :)

Idag har jag mest bara slöat, legat i solen en timme eller två och solat och läst "Studio sex" med Lisa Marklund. Hade behövt städa oxå men vem vill hålla på med sånt när vädret är toppen. Sen ska vi grilla lite med Jim och Malin och titta på "Prison break".


Igår innan vi drog till stan <3



2 års dagen <3


För ett år sedan på våran 1½ års dag när Älsklingen friande <3


Hittade ingen bild från 1 års dagen så slänger in en bild som togs samma månad :)



Hittade ingen bild från ½ års dagen så slänger in en bild som togs samma månad :)


Och slutligen en bild från kvällen vi blev tillsammans <3




RSS 2.0